SPREMITE SE ZA RETROGRADNI MARS Tek smo odahnuli od Merkura, a već stiže novi haos – 4 znaka će biti posebno na udaru

Tek završio retrogradni Merkur koji nikoga nije poštedeo, a već se psihički spremamo za sljedeću retrogradnu planetu. Doduše, imaćemo nekih mjesec dana odmora i pripremanja za period koji će biti veoma intezivan, što će najviše na svojoj koži osjetiti 4 znaka.

Naime, Mars ide retrogradno u Blizancima od 30. oktobra 2022, a njegova retrogradna putanja traje do 12. januara 2023. Mars će nastaviti da se kreće kroz Blizance do 26. marta 2023., zbog čega će provesti neobično dug period u ovom dijelu horoskopa. Uzimajući u obzir činjenicu da je Mars planeta akcije i motivacije, njen retrogradni hod donijeće gubitak motivacije.

Ovan

Sadržaj članka (otvori)

U naredna dva i po mjeseca, Mars — vaša vladajuća planeta — biće retrogradan. Pošto Mars upravlja vašom životnom silom, sigurno ćete osetiti retrogradnost na dubokom nivou. Možda ćete se osjećati manje inspirisanim ili stimulisanim. Možda ćete se ponekad boriti sa sobom, kao da ništa ne zadovoljava vaša intelektualna interesovanja.

Ova retrogradnost bi mogla dovesti do nekoliko žestokih rasprava u kojima se ništa ne rješava. Ne zaboravite da mudro birate riječi, jer svađe mogu da vam donesu više stresa nego što je potrebno. Dok retrogradni Mars dođe do kraja, bolje ćete razumjeti kako da komunicirate svoje emocije drugima, piše Zadovoljna.rs.

Blizanci

Niko ne osjeća ovu retrogradnost intenzivnije od vas, dragi Blizanci. Moraćete da prođete kroz neka ozbiljna putovanja ličnog razvoja i izlečite odnos sa svojom sujetom. Možda ćete osjećati intenzivnu potrebu da se dokažete tokom ovog vremena, iako će vam to ići teže nego inače.

Prolazite kroz neke unutrašnje nemire i probleme duboko ukorenjenog bijesa. Sve te nagomilane frustracije koje ste držali u sebi skupile su se tokom godina, ali zapamtite – bijes može biti nevjerovatna pokretačka sila! Dozvolite retrogradnom Marsu u Blizancima da vas nauči kako da kanališete bes na način koji djeluje zdravo i osnažujuće, a ne štetno po vas.

Škorpija

Kako vama vlada strastveni Mars, ova retrogradnost će sigurno drastično uticati na vas. U ovom periodu žudite za intimnošću jednako intenzivno kao što je se plašite. Kada se Mars kreće kroz vaše osmo polje, to potpiruje vatru želje da se stopite sa nečim – ili nekim.

Škorpije žude za intimnošću.
Ova retrogradnost vas može primorati da ponovo razmislite o načinu na koji poštujete i postavljate emocionalne granice. Međutim, ako se osjećate kao da ne dobijate ono što vam je potrebno, možda ćete početi da to želite još više. Međutim, Mars vas uči da ostanete prisebni uprkos iskušenjima koje vas okružuju.

Strijelac

Ako ste u braku ili vezi, ova retrogradnost bi vas mogla naterati da rješavate probleme na način koji djeluje produktivno, a ne destruktivno. Kako strasti rastu, pronalaženje osjećaja kontrole postaje sve teže i teže.

Dozvolite ovom retrogradnom Marsu da vas nauči kako da brojite do deset i da dišete prije nego što djelujete. Kada dozvolite bijesu da vodi vaše akcije, na kraju ćete pokazati sve svoje karte. A kada vam emocije zamagljuju perspektivu, postaje teže da vjerujete svojim procjenama. Dozvolite ovoj retrogradnosti da redefiniše način na koji rješavate probleme u vezi.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas