back to top

Sportske igre mladih održat će se u srijedu u okviru Posuškog lita.

Sportske igre mladih su jedna od najvažnijih svjetskih sportskih amaterskih manifestacija za djecu i mlade, sa ciljem promovisanja prijateljstva, solidarnosti i fer pleja. Prvi put su organizirane 1996. godine u Hrvatskoj. Do sada je učestvovalo više od 1.500.000 takmičara na Sportskim igrama mladih. Igre su organizirane pod pokroviteljstvom Međunarodnog olimpijskog odbora i Svjetske nogometne federacije. Dobijaju podršku uglednih imena iz svijeta sporta i politike.

Ovaj događaj nas očekuje u srijedu (22. svibnja) u Posušju, u okviru manifestacije Posuško lito, gdje će se najmlađi takmičiti u različitim sportovima. Početak igara je u 10:00 sati, a održat će se na Trgu hrvatskih branitelja i u Gradskoj športskoj dvorani.

Podsjetimo, prošle godine, jedan od najatraktivnijih i najvećih sportskih događaja za mlade, Sportske igre mladih, također su se održale u okviru Posuškog lita, okupivši preko 900 djece na platou Trga hrvatskih branitelja, što je bilo zaista impresivno. Ne sumnjamo da će tako biti i ovaj put!

Objava Sportske igre mladih održat će se u srijedu u okviru Posuškog lita pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Mostarski.info )

Popularno danas