back to top

SOTONIZAM Policija ušla u kuću u kojoj su ubijeni mališani: Crne slutnje su se obistinile, prizori su stravični

Pripadnici novosadske policije sinoć oko 17 sati uz dopuštenje vlasnika kuće V.B. (50) ušli su u stan u Ulici Tome Maretića u kojoj su boravili Martina i Lav P.S. sa svoja dva sina A. i E.

Tijela jednogodišnjaka i trogodišnjaka pronađena su u dnevnom boravku prekrivena plahtom.

Na mjestu događaja obavljen je očevid, a pronađeni su simboli egipatskog zagrobnog života, sotone i odvajanja od kolektiva.

Zaplijenjena je i računalna oprema koja je trenutno na vještačenju, doznaje Telegraf.rs od dobro obaviještenog izvora upućenog u istragu.

Podsjetimo, Lav i Martina u petak su skočili s nebodera u Novom Sadu.

Nakon toga, u kući u kojoj su živjeli u susjednom Petrovaradinu, policija je pronašla tijela njihove djece koja su poslana na obdukciju.

Inspektori kažu da ‘nikada u životu nisu bili na takvom očevidu‘. Blic.rs neslužbeno saznaje da je očevid trajao skoro pet sati i da je zatečena scena bila vrlo potresna i strašna, zbog čega je plakalo čitavo susjedstvo.

Kako saznaje Blic, Martina je iz Bačkog Petrovca ​​i tamo joj žive roditelji, dok je Lav iz Beograda.

– Kada su policajci identificirali tijela Martine i Lava, oni su obavijestili Martininu majku i oca. Oni su vijest primili poprilično ravnodušno – kaže izvor Blica.

Prema riječima sugovornika, Martinini roditelji rekli su policiji da s kćeri uopće nemaju kontakta.

– Njeni roditelji nisu ni znali da su dobili još jednog unuka – kaže izvor Blica.

Na zidovima kuće u kojoj je par živio s djecom pronađeni su egipatski simboli, a sumnja se da su mladić i djevojka bili članovi sekte.

Sektolog Dimitrije Pastuović kazao je sinoć za Telegraf.rs da se sumnja da je u ovom slučaju navodno riječ o jednoj vrsti sotonizma koji je povezan s egipatskom magijom.

SOTONIZAM Policija ušla u kuću u kojoj su ubijeni mališani: Crne slutnje su se obistinile, prizori su stravični Dnevni.ba.

dnevni.ba

Popularno danas