back to top

ŠOKANTNO PONAŠANJE RODITELJA UBOJICE SA VRAČARA!

Šokantni detalji masakra u osnovnoj školi: Predsjednik traži strože mjere, uhićeni dječak bez kajanja

Nakon stravičnog zločina u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u Beogradu, predsjednik zemlje traži strože sigurnosne mjere i veće kazne za počinitelje.

U nedavnom masakru koji je šokirao cijelu zemlju, trinaestogodišnji K.K., učenik Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” na Vračaru u Beogradu, hladnokrvno je izjavio kako mu je žao što nije ubio sve učenike sa svoje liste. Dječakov čin doveo je do brojnih rasprava i kontroverzi, a predsjednik zemlje zatražio je uvođenje novih, strožih mjera kako bi se spriječili slični događaji u budućnosti.

Među predloženim mjerama su raspoređivanje 1200 novih policajaca po školama, povećanje sigurnosti u školama, oduzimanje oružja, ogromne kazne te drakonske mjere. Predsjednik je istaknuo da je tražio i povratak smrtne kazne, ali su ga premijer i Vlada odbili, navodeći da bi zemlja, uz Bjelorusiju, bila jedina u Europi koja provodi takvu kaznu.

Predsjednik Srbije je također komentirao čudne okolnosti koje su se događale nakon masakra, ističući nerazumijevanje koje je naišlo na ideju da dječak ne bi trebao biti krivično pravno odgovoran. “Toliko je obitelji u crno zavijeno. Toliko je djece pobijeno, pa puj pike ne važi?!” – rekao je predsjednik.

Dječak K.K., koji je počinio zločin, pokazao je potpuno nedostatak kajanja i empatije prema žrtvama. Tijekom razgovora sa stručnjacima, dječak je priznao da je na neki način uživao u zločinu te da ga je svjesno planirao i želio.

Ovaj šokantan događaj potaknuo je veliku debatu o sigurnosti u školama, odgovornosti maloljetnika i ulozi države u zaštiti svojih građana. Predsjednik je poručio da će biti vremena za rasprave nakon dana žalosti te je izrazio želju da se prestane s romantiziranjem priča o zločincima i monstrumima.

Objava ŠOKANTNO PONAŠANJE RODITELJA UBOJICE SA VRAČARA! pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Popularno danas