Skandal u školi u Varaždinu: Učenici se drogirali na nastavi

Varaždinska policija objavila je u utorak, 12. prosinca, da su trojica učenika od 16, 17 i 18 godina u jednoj od srednjih škola u Varaždinu za vrijeme nastave konzumirala opojna sredstva – drogu amfetamin.

– Prilikom zaticanja 18-godišnjak je policijskim službenicima dragovoljno predao pvc prozirnu vrećicu sa sadržajem bijele praškasto-gumenaste tvari nalik na drogu amfetamin mase 1,4 grama, jednu bijelu gumenastu tvar nalik na drogu amfetamin mase 6,7 grama, jednu digitalnu preciznu vagu i mobilni telefon, a što mu je oduzeto po policijskim službenicima.

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske također su u ponedjeljak, 11. prosinca, temeljem naredbe Općinskog suda u Varaždinu pretražili stan i druge prostorije kojima se koristi 16-godišnjak, koji im je prije pretrage dragovoljno predao jednu sasušenu grančicu zelene boje nalik na grančicu biljke indijske konoplje, prozirnu pvc vrećicu sa sadržajem sasušene zelene biljne materije nalik na drogu marihuanu ukupne mase 1,8 grama i jedan mobilni uređaj – piše policija.

Istog dana varaždinski policajci su, temeljem naredbe Općinskog suda u Varaždinu, pretražili stan i druge prostorije kojima se koristi 17-godišnjak, koji im je prije pretrage dragovoljno predao pvc vrećicu u kojoj se nalazi bijela praškasta materija nalik na drogu amfetamin ukupne mase 0,5 grama i jedan mobilni uređaj. Sva oduzeta materija bit će proslijeđena na vještačenje, a počinitelji će biti prekršajno procesuirani, zaključuje policija u priopćenju.

Objava Skandal u školi u Varaždinu: Učenici se drogirali na nastavi pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Popularno danas