SIP: Odbijeno 10.749 birača

Središnje izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine je na 37. sjednici održanoj u četvrtak donijela Odluku o utvrđivanju i objavi broja birača upisanih u izvod iz Središnjeg biračkog popisa za glasanje izvan Bosne i Hercegovine za Opće izbore 2022. godine.

Odlukom je utvrđeno da će se na izvodu iz Središnjeg biračkog popisa za glasanje izvan Bosne i Hercegovine naći ukupno 69.872 birača.

Na istoj sjednici SIP BiH je donio i odluku kojom se odbija upis u izvod iz Središnjeg biračkog spiska za glasanje izvan Bosne i Hercegovine za 10.749 birača. Odluka se objavljuje na web stranici, a u prilogu odluke se nalazi popis osoba čije su prijave za glasanje izvan BiH odbijene.

Žalbe na navedene odluke mogu se podnijeti Apelacijskom odjeljenju Suda BiH putem SIP-a BiH do subote, 6. kolovoza do 24 sata.

Žalbe se dostavljaju putem faks aparata na broj +387 33 251 329, putem e-mail adrese [email protected] ili osobno u sjedište SIP-a BiH, Ulica Danijela Ozme broj 7, Sarajevo. U subotu, 6. kolovoza u terminu od 8 do 16 sati u sjedištu SIP-a BiH će raditi služba (pisarnica) za prijem eventualnih žalbi, navodi se u priopćenju SIP-a.

Središnje izborno povjerenstvo BiH pozvalo je birače koji su podnijeli prijavu da glasaju izvan BiH, da posjete web stranicu SIP.a i provjere je li njihova prijava odbijena i eventualno iskoriste mogućnost podnošenja žalbe.

Post SIP: Odbijeno 10.749 birača je prvi puta viđen na Grude Online.

  U Grudama započeli radovi na izgradnji poligona za obuku vatrogasaca i drugih timova za zaštitu i spašavanje

www.grude-online.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi