Sigurna pobjeda Gruđanki protiv Krivaje

Derbi utakmica 4. kola BHT Premijer lige je opravdala očekivanja. Brza i borbena igra, puno lijepih golova i sjajnih vratarskih obrana.

Gruđanke su počele veoma dobro i odmah na startu povele 4:0, ali su se gošće uspjele vratiti na 4:3 prije nego je ponovo krenula serija domaće ekipe 4:0 do rezultata 8:4. U drugom dijelu prvog poluvremena se igralo u mini serijama od po dva gola na jednoj i drugoj strani pa su ekipe otišle na odmor kod rezultata 14:10.

Drugo poluvrijeme su bolje otvorile gošće koje su uspjele smanjiti prednost domaćih na 3 gola (16:13). Tada aktualne prvakinje BiH pojačavaju tempo i počinju stvarati veću prednost. Na polovini drugog poluvremena onda je iznosila 8 golova, a istim tempom nastavljaju i do kraja utakmice tako da su na kraju zabilježile uvjerljivu pobjedu od 34:21.

Ovom pobjedom su Gruđanke ostale na punim učinku od 8 bodova iz 4 odigrane utakmice te s vodećeg mjesta prvenstvene ljestvice dočekuju gostovanje sljedećeg vikenda u Hadžićima.

Velike čestitke grudskim rukometnim kraljicama na još jednoj odličnoj utakmici i novoj pobjedi, a gošćama iz Zavidovića zahvala na fer i sportskoj igri i puno sreće u nadolazećim europskim nastupima.

HRK Grude – ŽRK Krivaja Zavidovići 34:21(14:10)
Gradska sportska dvorana Bili brig Grude
Gledatelja 100
Suci: Nedim Lipa (Sarajevo) i Adnan Muhtarević(Živinice)
Nadzornik: Fuad Hadžić (Sarajevo)

HRK Grude

Dragana Vukosavljević, Gabriela Rašić, Matea Šumelj 8(3), Nina Marić, Iva Martinović, Ivana Alpeza, Ema Jareb, Teodora Petković 9(3), Mia Lugonjić 4, Lea Bošnjak, Karla Lovrić 2, Lucija Vistorop 1, Ana Petrović 9(1), Zahida Zajmović 1

Trenerica : Zlata Zubac
Sedmerci: 9(7)
Isključenja: 6 min

ŽRK Krivaja Zavidovići

Armina Mahmutović, Vildana Bajrić 3, Amina Bašić, Emina Šabić, Amina Bukvić 3, Adnana Latifović 1, jasmina Ćosić 1, Nejra Cerić 3, Nejra Karahasanović, Naida Frkatović, Ajna Mačak, Amna Mehinagić 10(6), Lamija Mujkić, Sara Šehić, Adna Latifović, Sara Bašić

Trener: Adnana Bašić
Sedmerci: 6(6)
Isključenja: 12 min

Post Sigurna pobjeda Gruđanki protiv Krivaje je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Popularno danas