Sedam medalja i dva pehara za Taekwondo klub Zrinjski na natjecanju u Fojnici

Mlade nade mostarskog Taekwondo kluba Zrinjski nastavljaju nizati uspjehe, a ovaj put se mogu pohvaliti 100%-tnim učinkom na natjecanju koje se u subotu, 4. lipnja održalo u Fojnici, u organizaciji Taekwondo kluba Hvojnica. Na natjecanju je nastupilo 280 natjecatelja, a TKD klub Zrinjski predstavljalo je sedam članova koji su u Mostar donijeli četiri bronce, tri zlata i dva pehara.

Ante Šetka, Marko Šetka, Roko Baković i Petra Martinac osvojili su medalje brončanog sjaja zahvaljujući jako dobrim borbama, dok su se zlatom okitili Iva Šetka, Luka Martinac i Nika Dragović. Sedmogodišnji vrtićanac, Luka Martinac prepoznat je i kao drugi najbolji mlađi kadet turnira, a Iva Šetka je proglašena drugom najboljom mlađom kadetkinjom. Nakon odlične dvije borbe i osvojene zlatne medalje, 11-ogodišnja Nika Dragović osvojila je titulu najbolje mlađe kadetkinje natjecanja u Fojnici. Zahvaljujući uspjesima svojih mladih članova, TKD klub Zrinjski je na natjecanju osvojio prvo mjesto u ukupnom poretku mlađih kadetkinja.

Sedam medalja i dva pehara za Taekwondo klub Zrinjski na natjecanju u Fojnici

Na natjecanju u Fojnici u ulozi suca našao se David Marijanović iz TKD kluba Zrinjski, a klub je nastupio pod vodstvom trenera Hrvoja Marijanovića koji ne skriva ponos i zadovoljstvo. ”Neopisivo je zadovoljstvo vidjeti naše najmlađe članove kako ruše sve prepreke pred sobom, kako s velikom predanošću ulaze u borbe i pokazuju svoj napredak na svakom sljedećem turniru. Kao treneru, to me još više potiče da svoje znanje prenesem na njih jer me svaki njihov uspjeh veseli i čini ponosnim”, izjavio je trener Hrvoje Marijanović.

  Tomislavgrad: Potpisani ugovori o subvencioniranju prve nekretnine

Sedam medalja i dva pehara za Taekwondo klub Zrinjski na natjecanju u Fojnici Običan radio.

www.obican.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi