Sastanak predstavnika FGU i predstavnika Općine Čitluk

Sastanak predstavnika Federalne uprave za geodetske i imovinsko – pravne poslove i predstavnika Općine Čitluk je održan u prostorijama uprave 28.3.2023. godine. Na sastanku su sudjelovali ravnatelj FGU gosp. Željko Obradović sa suradnicima i načelnik općine Čitluk gosp. Marin Radišić, također sa suradnicima.

Sastanak je održan s ciljem pregleda realizacije aktivnosti u okviru sektora zemljišne administracije općine Čitluk. Prioritetni projekt u općini je uspostava katastra nekretnina na području katastarske općine Čitluk. Pored navedenog projekta na sastanku su analizirane aktivnosti uspostave katastra komunalnih uređaja (prikupljanje podataka, analiza i izrada baze podataka) te uspostava digitalnog arhiva.

Istaknuto je veliko zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove i Općine Čitluk u pripremi i realizaciji projekata i aktivnosti sektora zemljišne administracije, navedeno je na web stranici Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove.

The post Sastanak predstavnika FGU i predstavnika Općine Čitluk appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Popularno danas