back to top

Sara Kazazić nova predsjednica Vijeća mladih Grada Mostara

MOSTAR, (FENA) – Na mjesto Predsjednika Vijeća mladih Grada Mostara imenovana je Sara Kazazić ispred Unije studenata Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru jednoglasnom odlukom prisutnih članova Skupštine na sjednici održanoj u utorak, 19. prosinca.

Pored nove predsjednice Skupština je imenovala nove članove Upravnog odbora, Nadzornog odbora, te Predsjedavajućeg Skupštine i njegovog zamjenika, priopćeno je iz Vijeća.

Novi predsjedavajući Skupštine je Marko Kvesić, a njegov zamjenik je Anes Beganović. Za koordinatore radnih tijela i članove Upravnog odbora izabrani su: Melissa Memić, Monika Bazina, Anes Beganović i Darian Faletar.

Tajnik Vijeća mladih Grada Mostara je Ajla Gosto, dok Nadzorni odbor čine Mirza Idrizović, Marija Ema Mijan i Faris Čolić kao predsjednik, a za počasnog člana izabran je donedavni predsjednik Zaim Mehić.

Na jučerašnjoj sjednici organizacije koje su primljenje u privremeno članstvo u Vijeću mladih Grada Mostara su: BEST Mostar, SOK “Božuri” i udruženje “Ružičnjak”.dnevni.ba

Popularno danas