back to top

Rukometašice Izviđača dobile novog/starog trenera

Rukometašice Izviđača u nastavku sezonu ući će s novim trenerom. Na užarenu klupu rukometašica iz Ljubuškog sjest će novi/stari trener Ivan (Gigo) Lovrić.

Da podsjetimo, Ivan Lovrić je prvi put “Skautice” preuzeo 2012. godine i bio trener tri sezone. Drugi put trofejni trener preuzima rukometašice iz Ljubuškog u veljači 2018. godine od Maje Prusine Bošnjak, a prije toga je bio prvi pomoćnika Silvija Ivandije u muškoj momčadi.

Lovrić je jedan od najzaslužniji što je ekipa pod njegovim vodstvom 2018. godine osvojila Kup BiH iako nije bila svrstavana u skupinu izrazitih favorita.

U narednoj sezoni rukometašice Izviđača su bile jedne od prvih favorita za osvajanje titule prvaka ali su pod čudnim okolnostima poražene i ponižene od budućih prvakinja koje je iznjedrio COVID-19.

Posljednji premijerligaški angažman Lovrić je imao na klupi ŽRK Izviđač iz Ljubuškog, s čije je klupe otišao u listopadu 2020. godine.

U svojoj trenerskoj karijeri, što se tiče ženskog rukometa, Lovrić je do sada vodio ŽRK Lokomotivu iz Mostara te u dva navrata ŽRK Izviđač. Trenerski put je započeo u matičnom HRK Međugorju kao bio voditelj mlađih dobnih skupina, a bio je i pomoćnik Silviju Ivandiji u Izviđaču s kojim je osvajač Kupa BiH.

Čitlučanin će ekipu preuzete od Josipe Petrović, koja je u listopadu 2020. godine sjela na klupu “Skautica” upravo umjesto njega.

Lovrićeva momčad je prvi dio sezone završila na zadnjem mjestu Premijer lige i pred njim je sigurno jako težak zadatak.

Izvor:iks-portal.info

Radio Ljubuški

Objava Rukometašice Izviđača dobile novog/starog trenera pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

radioljubuski.ba

Popularno danas