Romantika, šarm, elegancija, umjetnost: “My Lovely Bag” proljetna kolekcija (foto)

Napravite mjesto u ormaru, jer nove Lovelyce su neodoljive!

Buđenje prirode, prve tople zraka sunca, gužva na ulicama, šetnja u slojevitoj odjeći i povjetarac u kosi…

Proljeće je doba koje nas čini lepršavima i poletnima, budi sva osjetila, a posebno maštu za kreiranje romantičnih proljetnih odjevnih kombinacija.

U modnoj igri svi imamo komade kojima smo posebno naklonjeni, a sigurni smo da su brojnim damama upravo torbice omiljeni dio garderobe!!! U posljednjim danima ožujka poželjeli smo dobrodošlicu novoj kolekciji torbi brenda My Lovely Bag.

Omiljeni domaći brend ovoga proljeća nam donosi romantiku, eleganciju te sportski luksuz koji možemo ponijeti u ruci u svaki svoj radni dan ili izlazak. Kampanja za proljetnu kolekciju je snimljena u Rimu, a u ulozi modela se našla stilistica iz Rima – Ivana Račić, kojoj se na nekoliko fotografija pridružila i dizajnerica i vlasnica brenda, Marija Perić.

“Prvenstveno je bio u planu London, ali mi je osjećaj govorio da to ipak treba biti Rim u koji sam vječno zaljubljena.” – otkrila nam je Marija kako to da se odlučila snimati vizuale za svoj brend baš u Rimu. Romantika, šarm, elegancija, umjetnost i čarobna energija vječnoga grada čine savršenu kulisu za predstavljanje proljetnih torbica koje svojim dizajnom i karakterom poručuju da je zaista “la vita è bella”…

romantika, šarm, elegancija, umjetnost: “my lovely bag” proljetna kolekcija (foto)

Kolekcija se sastoji od 5 novih modela torbica koje dolaze u nekoliko boja. Kolekcijom se protežu, kao dominantne ili kao detalji, prekrasne boje: bijela, bež, prljavo ružičasta, lila, nježna boja pistacija, pink, crvena, ljubičasta, narančasta te crna. Novi modeli su ukrašeni autentičnim Lovely kopčama i ukrasima te dolaze u zlatnim, srebrnim ili antracit bojama metala.

Svaka torba dolazi s duplim izmjenjivim remenima, ili s jednim podesivim sa zanimljivim rješenjima podešavanja koje cjelokupan dojam torbe čine još posebnijim. Torbe iz ove kolekcije, kao i one iz prethodnih, izrađene su od visokokvalitetne umjetne kože čime brend nastavlja svoju filozofiju o isključivoj upotrebi sirovina koje nisu životinjskog porijekla.

romantika, šarm, elegancija, umjetnost: “my lovely bag” proljetna kolekcija (foto)

Kada su u pitanju veličina i oblik, oduševljava raznolikost istih… od veće “tote” torbe, preko torbi srednje veličine blago trapezastog i ovalnog oblika do mini torbica pravokutnog i oblika srca. Složiti ćete se da će u ovoj kolekciji, svaka klasičarka i svaka trendseterica pronaći savršen ulov za sebe! My Lovely Bag torbe su dostupne online te na više prodajnih mjesta u regiji.

romantika, šarm, elegancija, umjetnost: “my lovely bag” proljetna kolekcija (foto)

 

My Lovely Bag / tc

Objava Romantika, šarm, elegancija, umjetnost: “My Lovely Bag” proljetna kolekcija (foto) pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Popularno danas