Riješen slučaj pucanja iz vatrenog oružja u mjestu Guber, Livno!

Dana, 10.04.2023 godine u 21,10 sati djelatnici PP Livno zaprimili su dojavu da je u vrijeme večernje molitve u džamiji u mjestu Guber, Livno, ispred iste prošlo NN motorno vozilo, kojim je upravljala NN osoba, te da su se začula dva pucnja iz vatrenog oružja. Na mjesto događaja izišli su djelatnici PP Livno, gdje zatiču vjernike s kojim obavljaju razgovor nakon čega im jedan od vjernika predao jednu čahuru koju je pronašao u neposrednoj blizini džamije.

Od strane djelatnika PU Livno obavljen je očevida na mjestu događaja , tom prilikom pronađena je još jedna čahura, te je tom prilikom utvrđeno da čahure pripadaju plinskom samokresu.

Operativnim radom na terene djelatnici PU Livno i PP Livno došli su do saznanja da je motornim vozilom upravljala osoba rođena 2006 godine u Livnu, a da je samokres koristila osoba rođena 2008 godine u Livno. Navedeni su uz prisustvo roditelja pozvani u PP Livno, gdje su im uz prisustvo roditelja uzete izjave u kojim oni navode da su taj dan koristili motornim vozilom marke „Renault Clio“ i da su se vozilom kretali po mjestu Guber, da bi u jednom momentu prilikom upravljanja motornim vozilom uočili pse koji se kreću za njima i prate ih, u tom trenutku osoba rođena 2008 godine, koja se nalazila na mjestu suvozača spušta staklo na svojim vratima od motornog vozila i ispaljuje dva hica u zrak i ne znajući da se u to vrijeme održava molitva u obližnjoj džamiji. Daljnji operativni rad je u tijeku.

livnovine.com

Popularno danas