Ravnateljica vrtića ispraćena u zasluženu mirovinu

Provesti veći dio radnoga vijeka kao odgajatelj u dječjem vrtiću, a nakon toga i voditi jednu takvu ustanovu, sigurno nije lako. Ali ako volite djecu i poštujete ljude s kojima radite, onda na posao idete s radošću i ništa vam nije teško. Upravo bi se ovako mogla sažeti životna i profesionalna priča gđe Ljiljane Dilber, koja je cijeli svoj radni vijek provela radeći u tomislavgradskom Dječjem vrtiću, gdje je dočekala i zasluženu mirovinu.

Ljilja je u dugo je godina radila kao odgajateljica, te je zajedno sa svojim kolegicama čuvala, učila, odgajala i za školu pripremala brojne generacije duvanjskih predškolaca, kojima su njihove tete ostale u srcu i za koje uvijek imaju samo riječi hvale.

Nakon višegodišnjega rada s djecom, Ljilja je, sve do nedavnoga umirovljenja, radila i kao ravnateljica ove ustanove. Iako je to bila drugačija vrsta posla u odnosu na onaj prethodni, trudila se raditi ga odgovorno i uvijek s ciljem podizanja na razinu više rada i usluga Dječjega vrtića.

Budući da je zajedništvo karakteristika koja krasi ovu našu ustanovu, ni Ljiljin odlazak u mirovinu nije mogao proći bez okupljanja i posebnoga štimunga koji su joj u znak zahvalnosti za sve zajedničke trenutke i godine priredile njezine djelatnice i kolegice. Okupile su se u Hotelu Tomislav, te uz šalu i smijeh oživjele uspomene na minula vremena, pričale o svakodnevici i svojoj Ljilji poželjele puno zdravlja i radosti u umirovljeničkim danima.

  Dan državnosti Republike Hrvatske

Život ima svoja poglavlja. I dok se jedna zatvaraju, druga se otvaraju. Vjerujemo da će Ljilja uživati u novom poglavlju svoga života, radujući se svakom novom danu u kojemu će imati vremena za sve ono što je željela, a zbog posla i obveza možda nije stizala. I da će djeci svoje djece pričati sve one lijepe priče, koje je zajedno s drugim tetama pričala i našoj djeci.

Živa i zdrava nam bila, draga Ljilje.

ML/Tomislavcity

Objava Ravnateljica vrtića ispraćena u zasluženu mirovinu pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi