RATNIK, PSIHIJATAR, UMJETNIK ILI FILOZOF Šta ste bili u prošlom životu prema horoskopskom znaku?

Zvijezde su svjedočile našoj prisutnosti u svim oblicima života pa možemo pretpostaviti da astrologija može reći kakvi smo bili u prošlom životu na temelju horoskopskog znaka i glavnih karakteristika.

Ovan

S takvim voditeljskim vještinama, hrabrošću, tvrdoglavošću i snagom volje, sigurno ste u prethodnom životu bili vojskovođa koji je odigrao ključnu ulogu u ratu. Da niste bili tako lako ljuti i impulsivni, vaša mudrost i prirodne vještine vođenja mogle su vas učiniti kraljem koji je vladao svijetom. Vojskovođe ne prihvataju “ne” kao odgovor baš kao Ovan, i krenuće da rade ono što žele bez obzira na to šta i ko će ih pokušati zaustaviti, piše “CultureAstrology”.

Bik

U svom prethodnom životu posjedovali ste obilje energije i snage volje, kao i kreativnosti što znači da ste nekada bili umjetnik. Bikovi vole udobnost, luksuz, ljepotu i umjetnost, a do njih je u prošlosti bilo teže doći nego sada. Vaše oko za estetiku pretpostavlja da ste u prošlom životu bili neka vrsta umjetnika koji je inspirirao ljude svojim remek-djelima.

Blizanci

Vi ste društveni leptir zodijaka i neko koga mnogi vole i kada ništa posebno ne radite, što sugeriše da ste se sasvim sigurno bavili estradom. Kreativni, energični i inteligentni, vi Blizanci ste kao magnet koji privlači ljude prema sebi. Bili ste popularni i obožavani. Vaše ime je bilo na plakatima širom zemlje u kojoj živite.

Rak

Rakovi, dobro ste poznati po svojoj nesebičnoj ličnosti i prirodnom instinktu da pomažete drugima, zbog čega astrologija sugeriše da ste u prošlom životu možda bili vaspitač. Oštrog uma, vrlo prilagodljivi, taktični i izuzetno strpljivi su osobine koje vas čine savršenim za bavljenje djecom. Vjeruje se da ste bili izvrstan učitelj kojeg su sva djeca voljela.

  Vozače prema Neumu dočekao hladan tuš; vožnja seoskim putem i “zbunjujućim” prolazom kroz Stolac

Lav

Pun kreativnih ideja i sposoban da dobro izrazi vlastite emocije i uživo i na papiru, vjerovatno ste bili pisac u prošlom životu. Kao Lav, znate šta vaše srce želi i znate tačan način da to dobijete. Vaš vedar duh, kreativno razmišljanje i, naravno, vaš stav inspirisali su vas da napišete neke kvalitetne redove u prošlosti.

Djevica

Zbog Djevičine sposobnosti da analizira i razmisli o svemu u svakodnevnom životu, vi ste vrlo moguće bili naučnik u svom prošlom životu. Vaše misli, ideje i različite perspektive vjerovatno su zaslužne za neke inovacije koje su promijenile svijet. Uvijek pažljivo vodite računa o najsitnijim detaljima pa ste zasigurno bili naučnik s ciljem pomaganja drugim ljudima da žive lakše i ugodnije.

Vaga

S žestokom željom da u svijet unesete pravdu, ravnotežu, sklad i mir, Vage su u svim svojim prethodnim životima bili sudije, jednostavno zato što im to savršeno odgovara. Nesebični ste kada je u pitanju očuvanje mira i sklada, i jednostavno volite ljude. Imate sposobnost ispravnog prosuđivanja.

Škorpija

Manipulativna, tajnovita i diplomatska Škorpija možda izgleda kao miran i sabrani pojedinac, ali svi znamo šta se krije iza te “lažne” osobe. Opasni ste i kada vas provociraju možete biti apsolutno nemilosrdni. Kad bi vam neko platio da obavite “prljavi posao”, vi biste to učinili i nikada ne biste podbacili. Sada su se vremena ipak promijenila.

Strijelac

Sloboda je za vas svijeta vrednost i za vrijeme ropstva, rata i siromaštva, vrlo je vjerovatno da ste bili ratnik koji nije štedio strijelu u borbi protiv zla. Nemirni ste kada ste na jednom mjestu i uvijek želite avanturu, ali u prošlom životu ste imali razloge za koje ste se morali boriti. Osim fizičke borbe, možda ste bili i ratnik u intelektualnom svijetu, kao aktivista. U svakom slučaju, Strijelčev optimizam i hrabrost možda su inspirirali mnoge ljude u prošlom životu.

  JUL ĆE OBILJEŽITI NOVAC ZA OVE HOROSKOPSKE ZNAKOVE Sjajne prilike dolaze baš njima, pogledajte da li ste među srećnicima!

Jarac

Ne postoji nijedan drugi horoskopski znak s radnom etikom kao što je vaš. Vaš svakodnevni život je samo posao, postizanje ciljeva, uspostavljanje poslovnih kontakata i sklapanje poslova. Logični, racionalni i uvijek smireni, Jarci jednostavno znaju kako se stvari odrađuju i ne odustaju dok ne postignu svoj cilj. Zato ste vjerovatno u prošlom životu bili izvršni direktor – jer je to bio vaš cilj i ostvarili ste ga.

Vodolija

U prošlom životu imali ste hladan, racionalan i strpljiv pristup ljudima i stvarima i bili ste odličan psihijatar. Kao veliki humanitarac dobrog srca, oduvijek želite pomoći ljudima. Poznati ste i kao mislilac što znači da ste imali sposobnost vidjeti probleme u ljudima koje su drugi zanemarivali. Vodolije uvijek mogu vidjeti deset godina unaprijed i to im je omogućilo da budu izvrsni u svom poslu, u dijagnostifikovanju i liječenju svojih pacijenata.

Ribe

U svom prošlom životu Ribe su bile neko ko je volio stvarati svoja pravila i otkrivati ​​koja od njih koriste čovječanstvu. Bili ste filozof koji je imao drugačiji pogled na svijet od drugih. Željeli ste promijeniti svijet na bolje za sve nas i vjerovatno ste to na neki način učinili. Vaša stalna žeđ za učenjem pomogla vam je da sakupite znanja u mnogim područjima pa se slobodno može reći da ste bili veliki filozof.

RATNIK, PSIHIJATAR, UMJETNIK ILI FILOZOF Šta ste bili u prošlom životu prema horoskopskom znaku? Aloonline.ba.

  Temim najavio još jednu tešku godinu za turizam u HNK

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija
Rabijahttp://www.tnt.ba
Rabija je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi