back to top

Radovi u parku na Meljakuši III nastavljeni, na red je došlo i uređenje prostora za najmlađe

Nastavljeni su radovi na uređenju sportskih sadržaja u sklopu parka na Meljakuši III. Tako je nakon izgradnje tribina, postavljanja rasvjete i asfaltiranja igrališta, na red došlo i uređenje prostora za najmlađe, koje je opremljeno ljuljačkama, toboganom i klackalicama.

Ono što je planirano u sljedećoj fazi jeste nabavka i postavljanje mutlisenzorne opreme, kao i antistres podloge namijenjene djeci s poteškoćama u razvoju, što će ujedno biti i prvi takav projekt na javnoj površini na području općine Posušje. Također, u planu je postavljanje rasvjete duž trim staze, kako bi je žitelji Posušja mogli koristiti za rekreaciju i u večernjim satima, asfaltiranje podloge košarkaškog igrališta i samog ulaza u prostor parka te postavljanje nadzornih kamera kako bi boravak posjetitelja bio što sigurniji te kako bi se očuvali sadržaji od moguće devastacije, priopćeno je iz Općine Posušje.

radovi u parku na meljakuši iii nastavljeni, na red je došlo i uređenje prostora za najmlađe
radovi u parku na meljakuši iii nastavljeni, na red je došlo i uređenje prostora za najmlađe

Objava Radovi u parku na Meljakuši III nastavljeni, na red je došlo i uređenje prostora za najmlađe pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Popularno danas