back to top

Prvi ples mladenaca iz Zadra oduševio korisnike društvenih mreža (video)

Vjenčanje je zasigurno jedan od najbitnijih i najemotivnijih događaja u životu, a ovih dana na društvenim mrežama postao je viralan posebno emotivan prvi ples mladenaca iz Zadra koje je objavila facebook stranica “Naš Zadar”.

Naime, na spomenutom videu mladoženja Jose je u invalidskim kolicima, no to ga nije spriječilo da zapleše sa svojom odabranicom.

“Svi mi imamo tisuću želja, a Jose je imao samo jednu, zaplesati sa svojom Lucom. I kad mislite da je sve nemoguće, i to nemoguće postaje itekako moguće! Želja je prevladala strah, snovi su postali stvarnost. Prolom emocija, ljubavi, sriće, zahvalnosti..”, stoji u opisu videa koji je izazvao mnoštvo pozitivnih komentara.

“Srcu mome tiha patnja. Oku mome radost i sjaj. Dragi ljudi, najlipši ste znaj”, kraj je opisa u objavi i pjesma legendarnog Tomislava Ivčića na koju su mladenci otplesali prvi ples.

Iako se brojne izreke o snazi ljubavi često čine kao floskule, ovakvi primjeri pokazuju da prava ljubav zaista pobjeđuje sve, a mala pomoć prijatelja uvijek je dobrodošla.

Tomislavcity

 

Objava Prvi ples mladenaca iz Zadra oduševio korisnike društvenih mreža (video) pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Popularno danas