Prometna nezgoda u Letki: Vozač lakše ozlijeđen

Noćas oko 4:40 sati na lokalnome putu u Letki kraj Tomislavgrada dogodila se prometna nezgoda u kojoj je lakše ozlijeđen vozač iz Tomislavgrada. Liječnička pomoć pružena mu je u Domu zdravlja Tomislavgrad. Na vozilu je pričinjena materijalna šteta.

U MUP-u i ovom prigodom pozivaju vozače da vožnju prilagode uvjetima i stanju na kolniku, da se pridržavaju prometnih propisa i ne sjedaju za volan u slučaju konzumacije alkohola. Također, skreću pozornost na pojačan promet u ljetnim danima na cestama u Hercegbosanskoj županiji.

Neki od mještana upozoravaju da je ova krivina vrlo opasna i da se na njoj dogodilo između 30 i 40 prometnih nezgoda od kada je cesta prema Letki asfaltirana. Nedavno je na ovoj dionici postavljen i novi sloj asfalta što uz sve prednosti predstavlja i novu opasnost jer vozači njome brže voze. Postoji i znak o ograničenju brzine koji su, također, samoinicijativno postavili mještani. Ali, tvrde, to nije dovoljno. Obraćali su se mjerodavnim u Općini Tomislavgrad i molili da se na ovoj krivini uradi bolja prometna signalizacija, te da se postave zaštitne ograde jer drže da krivina nema dobar nagib. Sve se, uobičajeno, završavalo na obećanjima.

Njihovo pitanje je: “Zar treba čekati da netko strada pa da se nešto poduzme?”

prometna nezgoda u letki: vozač lakše ozlijeđen

Objava Prometna nezgoda u Letki: Vozač lakše ozlijeđen pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi