back to top

PROGNOZA vremena u sljedeće tri dana: Oblačno, kišovito, hladno, na planinama snijeg

 Subota, 20.04.2024., u Bosni i Hercegovini novo naoblačenje se očekuje prije podne koje će uvjetovati slabu kišu, na planinama slab snijeg. Jače padavine su tijekom noći na nedjelju. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 3, na jugu do 7, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 16, na jugu zemlje do 18 stupnjeva.


Nedjelja, 21.04.2024., u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme. U Bosni će padati susnježica ili snijeg, a u nizinama može padati i kiša. U Hercegovini će većinom padati kiša, a snijeg će padati na planinama. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 5, na jugu zemlje do 9, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 7, na jugu zemlje do 12 stupnjeva.

Ponedjeljak, 22.04.2024., u Bosni pretežno oblačno vrijeme. Slabije padavine su moguće u jutarnjim satima na sjeveru Bosne. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 3, na jugu zemlje do 6,a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 9, na jugu zemlje do 16 stupnjeva, priopćenje je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas