PROGNOZA vremena u sljedeća četiri dana: Kišovito, a u ponedjeljak i snijeg

U petak, 31.03.2023. godine, u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Kiša se očekuje od večernjih sati i tijekom noći na subotu. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 7°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 20°C.

U subotu, 1.04.2023.godine, pretežno oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima. Glavnina padavina je prije podne. Vjetar slab do umjerene jačine, prije podne sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U drugom dijelu dana vjetar mijenja smjer na jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 8°C, na jugu zemlje do 11°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 15°C, na jugu zemlje do 18°C.

U nedjelju, 2.04.2023. godine, u Bosni i Hercegovini djelomično vedro i nestabilno s pljuskovima širom zemlje. Vjetar slab, jugo prije podne, u drugom dijelu dana vjetar mijenja smjer na sjever. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6°C, na jugu zemlje do 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 16°C.

U ponedjeljak, 3.04.2023. godine, u Bosni i Hercegovini oblačno s kišom u nizinama. U višim područjima će padati snijeg. Vjetar umjerene jačine, povremeno s jakim udarima, sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 5°C, na jugu do 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 8°C, na jugu do 14°C, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda B i H.

www.tomislavnews.com/Foto: uz rijeku Vrbas

 

 

 

 

www.tomislavnews.com

Popularno danas