Prirodni sirup jači i od Penicilina

-

Mnogo puta se ispostavilo da prirodni lijekovi djeluju čak bolje od konvencionalnih, kakve inače propisuju liječnici i koji se prodaju u apotekama.

Sada ćemo predstaviti jedan zaista odličan prirodni lijek, koji može biti i do 10 puta efikasniji od antibiotika. Ova lijek djeluje u slučaju astme, kašlja, boli u grlu, infekcije dišnih organa, kroničnog bronhitisa i problema sa disanjem.

Sastojci koji su vam potrebni su: pola šalice organskog meda, četvrt šalice prirodnog octa, jedan češanj bijelog luka i pola šalice vode

Prirodni sirup jači i od Penicilina
Prirodni sirup jači i od Penicilina

Recept za pripremu lijeka

Prvo usitniti bijeli luk. Zatim pomiješati sa svim sastojcima, i staviti smjesu u staklenku. To treba ostaviti preko noći. Sljedećeg jutra, procijediti sirup i čuvati ga na tamnom i hladnom mjestu.

Korištenje lijeka: Ako koristite ovaj lijek za poboljšanje imunološkog sistema, treba redovito uzimati 5 kapi ovog čudesnog sirupa na dnevnoj bazi.

Ako ga koristite kako bi se tretirali određeni zdravstveni problemi, trebalo bi uzeti žlicu sirupa svaka dva sata dok ne osjetite poboljšanje.

spot_img

Mostar vijesti