Priopćenje – Zlatko Dalić u posjetu malonogometnom turniru u Orguzu

Na prvom međunarodnom nogometnom turniru “Šest sela” Orguz 2023. godine u petak je polufinalni dan, koji će svojom nazočnošću uveličati i hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić.

Veze između Orguza i obitelji Dalića su prisne, jer je Zlatkov pokojni otac Ivan godinama  bio učitelj u Osnovnoj školi u Orguzu, gdje je odgojio generacije učenika. Obitelj Dalić,  odnosno otac Ivan i pokojna majka Kata te stariji Zlatkov brat Miran i sestra Mladenka  u Orguzu su proveli lijepe dane, a i danas ih se stariji sjećaju, kao plemenite ljude koji su mještanima uvijek bili na usluzi.

Ovo će biti prilika da svi stanovnici podkamešničkih sela: Prologa, Orguza, Tribića, Ćosanlija, Čuklića i Lipe te brojna dijaspora i svi koji dolaze iz Kaštela, Solina, Splita, Trogira, Zagreba, iz cijele Dalmacije, Herceovine i Bosnee pozdrave i izraze zahvalnost, najboljem svjetskom nogometnom izborniku, za sve uspjehe i dane radosti koje nam je priuštio u proteklih pet godina.

Organizacijski odbor turnira “Šest sela” poziva sve koji mogu da dođu i pridruže se dočeku i pozdrave Zlatka Dalića.

Organizacijski odbor turnira “Šest sela” – Orguz 2023.

Tajnik Udruge “Šest sela” Niko Knez

livnovine.com