back to top

Priopćenje i demantij HČSP-a BiH

Dana, 10. prosinca na portalu Tomislavcity osvanuo je uradak pod naslovom Jesu li vjetrenjače ili zli divovi?, potpisanog od nama nepoznate osobe imena Božo Krajina. Tekst vrvi neistinama i ogavnim lažima a glede peticije HČSP-a BiH u svezi obustave izgradnje i postavljanja vjetroparkova. Tako ovaj autor podmeće tekst koji ne stoji nigdje u našoj peticiji.

Citat: Iz teksta, koji poziva na peticiju, doznao sam da je Šumarija htjela posjeći neki šumarak, a Općina nije dopustila jer su u blizini izvori pitke vode koji napajaju Prisoje.”

Dalje citiram:  Ergo, pitaju se pokretači peticije, što se promijenilo i sada strojevi mogu rovati u blizini izvora? 

Navedeni citati su samo najogavnije i najpodlije laži nižerazrednog pamfletića.

Zbog javnosti i istinitog informiranja HČSP BIH opetovano prilaže tekst peticije iz čega je kristalno jasno da Krajina ne iznosi istinu. Po zadatku ili ne, svejedno. Jer, nikakvi šumarci, Šumarija, općina etc. ne spominje se u tekstu naše peticije, a niti u medijskim objavama glede ovog problema.

HČSP BIH pozdravlja otpor PD Prisoje, ali je naša peticija odvojena akcija koja nema nikakve veze s njihovim medijskim istupima u svezi ovog problema. Naša stranka je 15-ak dana ranije tiskala obrasce peticije i postigla zavidan odaziv na području grada Livna. Prikupljanje potpisa će se nastaviti i dalje a na kraju su općine Tomislavgrad i Kupres.
Isto tako pozdravljamo i otpor novovjekim predatorima koji pružaju Rožani, Viničani i suseljani manjih sela na jugu TG općine.

Na koncu moramo odgovoriti autoru pamfletića kako to HČSP radi glede približavanja općinskih izbora 2024. Mogu se on i njegovi nadređeni mentori tješiti i ne strahovati od HČSP BIH, kao male, doduše stare (1895.) stranke. Ona je prebrodila i Acu Karađorđevića i a i krvavog Bravara i odnarođenost današnjih poganih struktura. Ne raspolaže poput njegovih mentora tvarnim sredstvima koja se krčme od narodne imovine. Nemamo plaćene birtijske opinion-makerse, ne radimo lažne dopisne glasove, ne koristimo iskustvo ocvalih SDB-ovaca koji i danas raportiraju Sredoju Noviću, ne koristimo prirodno nadarene kadrove kojima su stari služili radikalima Nikole Pašića, ne upriličujemo razne žderačine a la Grla i Segeti, navodi se u priopćenju i demantiju Tadije Ljubičića, predsjednika HČSP-a BiH.

Objava Priopćenje i demantij HČSP-a BiH pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Popularno danas