Prijam za Mažoretkinje Općine Čitluk

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić ugostio je danas u Dvorani za sastanke čitlučke mažoretkinje i njihove trenerice, kako bi im još jedan put čestitao na nedavnim uspjesima i uspješnoj organizaciji Europskog ADA mažoret kupa u Čitluku.

Podsjetimo, početkom listopada u Čitluku je održan Europski ADA mažoret kup na kojem su Mažoretkinje Općine Čitluk svojim nastupima i postignutim rezultatima potvrdile visok stupanj kvalitete.

Ovakvi rezultati bili bi nezamislivi bez predanog rada cijelog kolektiva, a Mažoretkinje Općine Čitluk na Europskom ADA mažoret kupu potvrdile su se i kao dobre organizatorice ugostivši više od 600 natjecateljica iz BiH, Hrvatske, Slovenije i Češke.

Uz razgovore o postignutim uspjesima na Europskom ADA mažoret kupu i organizaciji samog natjecanja, na današnjem prijemu načelnik Radišić i mažoretkinje razgovarali su o ranijim uspjesima, kao i o planovima za predstojeće razdoblje.

Podsjetimo, Mažoretkinje općine Čitluk na nedavno održanom europskom kupu u Čitluku briljirale su u juniorskoj konkurenciji i osvojile prvo mjesto, dok su kadetkinje osvojile brončanu medalju, a natječući se u solo i duo kategorijama Mažoretkinje Općine Čitluk osvojile su četiri zlatne, dvije srebrene i jednu brončanu medalju.

Povezana vijest:

Mažoretkinje Općine Čitluk prvakinje su Europe!

The post Prijam za Mažoretkinje Općine Čitluk appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Popularno danas