PREKOGRANIČNA SURADNJA 110 000 KN za postavljanje podova u zgradi općine Grude

Danas je u Plitvičkim jezerima upriličeno potpisivanje i svečano uručivanje Ugovora o financiranju u sklopu Programa prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine za 2022. godinu. Nositelj programa je Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Svečnom uručivanju ugovora prisustvovala je zamjenica gradonačelnika Imotskog, Ana Marija Radeljić.

Podsjetimo, temeljem provedenog Javnog poziva donesena je Odluka o odabiru projekata te su odobrena financijska sredstva za provedbu Programa između Grada Imotskog kao vodećeg partnera na projektu te Općine Grude kao partnera.

Temeljem naprijed navedene Odluke Gradu Imotskom odobreno je sufinanciranje projekta Izgradnje potpornog zida na nerazvrstanoj cesti u zaseoku Janjiši u iznosu od 100.000,00 kn, dok je Općini Grude za projekt postavljanja podova u zgradi općine Grude odobreno sufinanciranje u iznosu od 110.000,00 kn.

S ponosom ističemo da je ovo već druga godina za redom u kojoj Grad Imotski sudjeluje u Programu poticanja prekogranične suradnje te se veselimo daljnjoj suradnji kao i novim mogućnostima koje doprinose stvaranju preduvjeta održivog razvoja, podizanja kvalitete života kao i integracije cjelokupnog stanovništva navedenih područja, izjavila je zamjenica gradonačelnika Ana Marija Radeljić.

Post PREKOGRANIČNA SURADNJA 110 000 KN za postavljanje podova u zgradi općine Grude je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi