back to top

Pregršt medalja za TKD „Poskok“ Posušje u Livnu

Na 27. međunarodnom turniru „Livno Open 2023.” na kojem je nastupilo preko 380 natjecatelja u sportskoj borbi i kicku, nastupili su brojni članovi TKD kluba „Poskok“ Posušje.  TKD klub „Poskok Posušje“ nastupio je s 31 natjecateljem u ove dvije discipline koji su osvojili 24 medalje.

U borbama su zlato osvojili Marko Bakula, Mija Begić, David Miličević i Šimun Topić. Srebro u borbama su osvojili Tomislav Senjak, Filip Biško, Petra Lončar i Filipa Bašić. Broncu u borbama su osvojili Lucija Barać, Jozo Ćesić, Dominik Jukić i Antea Kraljević. Ovaj put bez medalje su ostale Anamarija Miličević i Marta Grubišić koja je nakon jedne pobjede izgubila u borbi za medalju.

U disciplini Kick nastupilo je čak njih 17 natjecatelja našega kluba. Zlatne medalje osvojili su Elena Zlopaša, Lucija Stipić, Lucija Soldo i Darko Polić. Drugo mjesto, odnosno srebrene medalje osvojili su Slavko Lončar i Matej Bešlić. Treće pak mjesto odnosno broncu osvojili su Luka Grubišić, Ivan Grubišić, Petra Mikulić, Martina Filipović, Petra Filipović i Luka Soldo.

Medalje za odličan nastup osvojili su Domagoj Topić, Bruno Šego, Karla Bešlić, Anita Jurišić i Marija Pirić.

Najboljom u kicku proglašena je Elena Zlopaša, a mali Poskoci zauzeli su i 1. mjesto ekipno u ovoj disciplini.

Čestitamo posuškim Poskocima na odličnom nastupu i ostvarenim rezultatima, a posebne čestitke osvajačima medalja. Na ovaj turnir Poskoke su vodili treneri Petar Boban i Karlo Galić, te trenerice Lucija Bašić i Mihaela Senjak uz pomoć Borisa Gavrića. Na natjecanju su Poskoci imali vjernu podršku svojih roditelja kojima se ovim putem zahvaljujemo“, kazali su nam iz TKD kluba „Poskok“ Posušje.

pregršt medalja za tkd „poskok“ posušje u livnu
pregršt medalja za tkd „poskok“ posušje u livnu
pregršt medalja za tkd „poskok“ posušje u livnu
pregršt medalja za tkd „poskok“ posušje u livnu
pregršt medalja za tkd „poskok“ posušje u livnu

Objava Pregršt medalja za TKD „Poskok“ Posušje u Livnu pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Popularno danas