Predstavnici Općine Čitluk i mjesnih zajednica sudjelovali na konferenciji u Neumu

U okviru projekta „Jačanje uloge mjesnih zajednica u Bosni i Hercegovini“, u Neumu je održana konferencija na kojoj se okupilo dvjestotinjak predstavnika mjesnih zajednica iz 41 grada i općine iz BiH, uz koje su konferenciji nazočili predstavnici jedinica lokalne samouprave, predstavnici donatora, UNDP-a, Saveza općina i gradova FBiH i RS te predstavnici mjesnih zajednica iz inozemstva.

Cilj konferencija je omogućiti razmjenu iskustava o ulozi, funkcijama i uslugama koje pružaju lokalne zajednice svojim građanima, a u radu konferencije s područja naše općine sudjelovali su: Marin Radišić, načelnik Općine Čitluk, Slaven Markota, koordinator projekta ispred Općine Čitluk, Josip Šaravanja ispred MZ Donji Hamzići, Branimir Musa ispred MZ Čerin, Marija Prskalo, ispred MZ Gradnići, Dalibor Čarapina ispred MZ Krehin Gradac i Tomislav Soldo ispred MZ Vionica.

Steliana Nedera, rezidentna predstavnica Razvojnog programa UN-a u BiH, predstavnici Općine Čitluk i mjesnih zajednica

Dvodnevna konferencija za sve sudionike bila je lijepa prigoda za razmjenu iskustava, razgovore o dobrim iskustvima iz različitih općina i gradova, kao i prigoda za razgovore o nastavku suradnje s donatorima.

Projekt „Jačanje uloge mjesnih zajednica u Bosni i Hercegovini“ je zajednički projekt Vlade Švicarske i Švedske, a za njegovu provedbu zadužen je Razvojni program Ujedinjenih naroda u BiH (UNDP BiH). U drugoj fazi navedenog projekta sudjeluje pet mjesnih zajednica s područja općine Čitluk, koje su kroz sudjelovanje u projektu dobile informatičku opremu te će dobiti podršku u realizaciji infrastrukturnih projekata.

  Nastavak radova na izgradnji sekundarnih kanalizacijskih kolektora u ulici Trstenica u Neumu

Predstavnici Općine Čitluk i mjesnih zajednica sudjelovali na konferenciji u Neumu

The post Predstavnici Općine Čitluk i mjesnih zajednica sudjelovali na konferenciji u Neumu appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Brano
Brano
Brano zna sve o filmovima i novim serijama. Čest je gost kulturnih događanja u našim gradovima. Najviše voli dobre koncerte i muzičke festivale.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi