back to top

Predstavnici HBŽ na otvaranju 25. Proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma

U Gudovcu pokraj Bjelovara danas je svečano otvoren 25. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam, sajam poljoprivredne mehanizacije, 6. Sajam građevinske i komunalne opreme GRO-KO i 6. Sajam opreme za hortikulturu HOROP, a sajam je otvorio predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković.

Među brojim uzvanicima, a na poziv župana Bjelovarsko-bilogorske županije Marka Marušića, gradonačelnika Bjelovara Darija Hrebaka i savjetnika sajma Slavka Zlomislića ujedno i jednog od utemeljitelja sajma, otvaranju su nazočili i predsjednik Vlade HBŽ Ivan Vukadin, ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva HBŽ Božo Perić, pomoćnik ministra gospodarstva HBŽ Perica Sužanj, te savjetnik predsjednika Vlade HBŽ Tomislav Barišić.

Mjesto na sajmu su našli i izlagači iz Hercegbosanske županije sa svojim proizvodima kao što su sir, vino, rakija i med.

Sajam na kojem sudjeluje više od 400 izlagača iz desetak zemalja će trajati od 11. do 14. travnja 2024. godine. Sajamski prostor od 100 tisuća kvadrata uredno je popunjen i manifestacija je to koja je u ovom trenutku najveća u Hrvatskoj, objavila je Vlada Hercegbosanske županije.

Objava Predstavnici HBŽ na otvaranju 25. Proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Popularno danas