Predstava ‘Alfa Beta’ u petak na rasporedu NPM-a

-

Predstava “Alfa Beta” autora Edwarda Anthonya Whiteheada, u režiji Saše Oručevića bit će odigrana u petak, 26. veljače, u Narodnom pozorištu Mostar, s početkom u 20 sati.

Glumačku postavu čine Fatima Kazazić Obad i Saša Oručević, a scenografiju i kostimografiju potpisuje Sabina Trnka, priopćeno je iz NPM-a.

Predstava “Alfa Beta” se bavi bračnim odnosima, odnosima u obitelji općenito propitujući instituciju braka s pozicije izbora ulaska ili ne u ovu zajednicu, kakve reperkusije na naš život on ostavlja i što sa sobom kroz vrijeme brak nosi.  

Zanimljiva, dinamična i univerzalna priča o ljudskoj otuđenosti, otuđenosti od sebe i od drugih. Priča o dubokim intimnih strahovima oslikanim u likovima bračnih partnera koji proživljavaju vlastite krize izbora i odluka koje oblikuju njihove živote. Propitujući smisao braka, likovi dovode pod znak pitanja i uvriježene vrijednosti koje su uz brak vezane, i postavljaju pitanje da li su naša očekivanja prevarena.

Predstava će biti odigrana na Velikoj sceni NPM-a uz poštivanje svih mjera i naredbi Kriznog stožera FBiH koje su na snazi, broj mjesta ograničen.

Cijena ulaznice je 10 maraka, odnosno 5 maraka s popustom za učenike, studente i umirovljenike, navodi se u priopćenju.

spot_img

Mostar vijesti