back to top

Predsjednik Čović danas u Ljubuškom nazočio sjednici predsjedništva ŽO HDZ-a BiH ŽZH

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović, nazočio je u Ljubuškom na sjednici predsjedništva Županijskog odbora HDZ-a BiH Županije Zapadnohercegovačke.

Dužnosnici su prezentirali stanje u Županiji po gradovima i općinama, uz naglasak na suradnju s većim razinama vlasti oko određenih projekata. Razvoj gospodarstva, ulaganje u infrastrukturu i demografsku strategiju kroz određene mjere, dio su aktualnih tema o kojima se razgovaralo.

Također, prezentiran je plan aktivnosti stranke za nadolazeće lokalne izbore. Dužnosnici su izrazili podršku kvalitetnim projektima koji će na najbolji mogući način utjecati na razvoj Županije Zapadnohercegovačke.

Predsjednik Čović upoznao je nazočne o funkcioniranju institucija i aktualnim političkim procesima, te je iskazao potporu aktivnostima za nadolazeće lokalne izbore kao i ralizaciji razvojnih projekata.

Kažimo i to kako je predsjednik Čović danas na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Ljubuški poručio: 

„I dalje ćemo biti uz naš Ljubuški, biti ponosni na rezultate koje vi imate. Nemojte se ograničavati da projekte koje osmišljate prezentirate, da se financiraju s drugih razina vlasti. Ova prepuna dvorana zaslužuje da danas možemo kazati da smo ponosni da smo dio vas. Da smo ponosni što gradimo jedno moderno, novo društvo. U Ljubuški se dolazi s osmjehom, ali i odlazi s osmjehom. Ljubuški živi s osmjehom. Neka tako bude i ubuduće“.

Objava Predsjednik Čović danas u Ljubuškom nazočio sjednici predsjedništva ŽO HDZ-a BiH ŽZH pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

radioljubuski.ba

Popularno danas