Predsjednica Federacije BiH posjetila edukacijsko-rehabilitacijski centra „Sv. Josip Radnik“ i Općinu Čitluk

U pratnji predsjedatelja Doma naroda PFBiH Tomislava Martinovića i načelnika općine Čitluk Marina Radisića, predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara danas je posjetila Edukacijsko-rehabilitacijski centar Sv. Josip Radnik te se upoznala s radom ove ustanove.

S temeljnim ciljevima i radom edukacijsko-rehabilitacijskog centra svoje današnje goste upoznala je Matea Brekalo, ravnateljica Ustanove, a prilikom posjeta izaslanstvo je obišlo ustanovu čiji je osnivač Općina Čitluk.

Predsjednica Bradara je pozdravila cijelu ekipu mladih, stručnih ljudi koji brinu o korisnicima, a koji su zahvaljujući podršci Općine i Županije dobili priliku raditi ovaj plemeniti posao.

Ravnateljica Brekalo je predstavila i planove za daljnje širenje i usavršavanje Centra koji već sad korisnicima nudi mnogo toga od stručnjaka poput logopeda, socijalnih radnika, psihologa, fizioterapeuta, do sadržaja poput senzorne sobe, senzornog parka i knjižnice.

predsjednica federacije bih posjetila edukacijsko-rehabilitacijski centra „sv. josip radnik“ i općinu čitluk

Nakon posjeta ustanovi u Potpolju, načelnik Marin Radišić predstavio je općinu Čitluk, nove projekte, perspektive, ali i izazove s kojima se suočava. Čitluk je gospodarski kao i turistički perspektivna općina s nekoliko poslovnih zona te iako najmanja prostorno općina u HNŽ, vidnog napretka kako u gospodarstvu tako i kada su u pitanju socijalna i ostala pitanja, uz što je istaknuto kako je Brotnjo srce vinogradarske proizvodnje.

Izaslanstvo će tijekom dana također upriličiti posjet Međugorju, dok će večeras u Čitluku nazočiti otvaranju 25. Federalnog natjecanja učenika i studenata glazbe, čiji je domaćin Osnovna glazbena škola Brotnjo.

 

The post Predsjednica Federacije BiH posjetila edukacijsko-rehabilitacijski centra „Sv. Josip Radnik“ i Općinu Čitluk appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Brano
Brano
Brano zna sve o filmovima i novim serijama. Čest je gost kulturnih događanja u našim gradovima. Najviše voli dobre koncerte i muzičke festivale.

Popularno danas