back to top

Poznati motiv prebijanja i stanje učenika osnovne škole u Banjoj Luci: Napadi bejzbol palicama

Učenik devetog razreda Osnovne škole “Vuk Karadžić” u Boriku, koji su jučer napala trojica napadača sa bejzbol palicama i fantomkama na glavama, ima blaži potres mozga. Zadržan je na liječenju na UKC-u RS, ali nije životno ugrožen, izjavila je direktorica Tatjana Vilendečić u razgovoru za “Nezavisne novine”.

Ona se trenutno nalazi na ekskurziji sa učenicima osmog razreda, ali je u stalnom kontaktu sa razrednicom dječaka, kojoj je ove informacije prenio njegov otac.

Najvjerojatniji uzrok ovog napada je sukob navijačkih grupa i neka vrsta revanšizma. Trenutno je najvažnije da je on stabilan, a dalje ćemo istražiti šta se desilo, dodala je Vilendečić.

Njegov otac mu je prenio ovaj sličan text, koji je prenijeo dječaku. Učenik je bio stilizovan u veliki pauzu kraj školei između supermarketa i autobusne stanice.

  • Neslužbeno je pričao da su napadači pripadnici navijačke grupe Lešinari, a i sam učenik je navijač. Uzrok su te neke navijačke strasti, a ja ne znam kako bih ovo nazvala ili kvalificirala, to je daleko od navijačkih ili bilo čega što miriše na sport – kaže Vilendečić.

Ona dodaje da je u stalnom kontaktu sa školom, posebno sa svojim zamjenikom koji se našao na mestu događaja i razdvojio napadače od učenika.

Objava Poznati motiv prebijanja i stanje učenika osnovne škole u Banjoj Luci: Udarali ga bejzbol palicama pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Mostarski.info )

Popularno danas