back to top

Poziv za dostavu prijava za izbor najuspješnijih sportaša općine Čitluk za 2023. godinu

Športski savez Brotnja pozivamo sve klubove, članice Športskog saveza Brotnja, da dostave prijedloge za izbor najuspješnijih sportaša općine Čitluk za 2023. godinu. U pozivu za dostavu prijava također se pozivaju svi koji imaju saznanja o postignutim rezultatima sportaša i trenera koji su ponikli i bili članovi nekog od klubova sa sjedištem u općini Čitluk da također dostave prijedloge nominacija za najuspješnije sportaše općine Čitluk za 2023. godinu.

Prijave trebaju dostaviti zaključno sa 26.4.2024. godine osobno na adresu saveza (Duhanski trg 1, 88260 Čitluk) ili putem e-maila: ss.brotnjo@gmail.com.

Športski savez Brotnja manifestaciju izbora najuspješnijih sportaša organizira na temelju Pravilnika o nagradama i priznanjima Športskog saveza Brotnja, a izbor najuspješnijih sportaša za 2023. godinu provest će se u trinaest kategorija.

Utvrđene kategorije izbora i ostale odredbe javnog poziva, kao i prijavni obrazac, donosimo Vam u priloženim dokumentima.

Dokumenti:

Poziv za dostavu prijava za izbor najuspješnijih sportaša općine Čitluk za 2023. godinu

Obrazac za prijavu

The post Poziv za dostavu prijava za izbor najuspješnijih sportaša općine Čitluk za 2023. godinu appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Popularno danas