back to top

Posušje: Predavanje „Da sam ja netko“ je putovanje kroz dubinu ljudske duše

Brojne humanitarne akcije su iza nje, od gradnje domova, pa do prikupljanja potrepština, pomaganja maturantima… Dobro poznato ime u Hercegovini, ali i šireje Jelena Šutić. Mnogi će se možda sada zapitati koja je to sada javna ili osoba. No, Jelena nije influnserica, nije ni neka modna ikona, nije ni glumica, ni pjevačica, ali sigurno je veća zvijezda od mnogih spomenutih.

Jelena Šutić je mlada Mostarka koja je prije nekoliko godina krenula s malim humanitarnim akcijama, a s vremenom prerasla u predvodnika pravog malog pokreta volontera koji su do sada odradili na stotine što velikih što malih humanitarnih akcija. Godinama je voditeljica zajednice pod nazivom „Pomozi mojoj nevjeri“ i kroz nju zajedno s mnogim volonterima i donatorima pomogla mnogim pojedincima i obiteljima. Na različite načine je naravno djelovala i u Posušju,  a nedavno je za Posušje najavila jedan događaj pod naslovom „Da sam ja netko“.  Jelena naime zbog svojih obaveza, privodi kraju rad udruženja „Pomozi mojoj nevjeri“, a ovo druženje u Posušju bit će njezina zahvala.               

Događaj je na rasporedu 10. travnja s početkom u 19 sati u kinodvorani. Jelena Šuitić će nam predstaviti šest godina rada svoga pokreta „Pomozi mojoj nevjeri“.

Sudionici programa su i naša Anamarija Penava, jedna velika motivatorica koja je pokrenula toliko lijepih stvari u našem Posušju. Naša Anamarija je ovaj put u ulozi domaćina i organizatora. S nama će biti i Marija Promorac koja će kazati kako joj je borba s teškom bolešću donijela novi pogled na život. Ona je naime iz bolničkog kreveta pratila rad udruženja „Pomozi mojoj nevjeri“ s obećanjem Bogu da kad ozdravi da će se tom udruženju pridružiti… Njezina priča je priča o vjeri i nadi u bolje sutra… Tu će buti i Nikolina Violina zadužena za glazbeni dio, također Petra Kožul će nastupiti sa svojom koreografijom.  Program će voditi Antonela Vučić za koju je Jelena istaknula da je davno prepoznala humanitarni rad koji je Jelena pokretala i vodila.

Predavanje „Da sam ja netko“ nije samo obično predavanje. „To je putovanje kroz dubinu ljudske duše, putovanje koje je vođeno nevjerojatnom snagom inspiracije i saznanja da svatko od nas, ma koliko se činilo malenim i ili običnim, ima moć da ostavi neizbrisiv trag u svijetu“, istaknula je Jelena Šutić.

Objava Posušje: Predavanje „Da sam ja netko“ je putovanje kroz dubinu ljudske duše pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Popularno danas