back to top

Posušje nam sprema pravi filmski spektakl: Dvodnevni dokumentarni film festival!

Dvodnevni Al Jazeera Balkans (AJB) dokumentarni film festival održat će se 12. i 13 veljače u Posušju, u organizaciji Općine Posušje i Al Jazeere Balkans.

Dvodnevni Al Jazeera Balkans dokumentarni film festival dogovoren je u studenom 2023. godine. Načelnik Begić dogovorio je suradnju u središtu Al Jazeere Balkans, te se sastao s generalnim direktorom Al Jazeere Balkans Tarikom Đođićem, direktorom Al Jazeera Balkans DOC-a i Al Jazeere Network Edhemom Fočom, filmskim producentom, režiserom i članom žirija AJB DOC-a Seadom Kreševljakovićem i direktorom marketing Al Jazeere Balkans Vedadom Sejfićem.

Dokumentarni film festival je kulturno-edukativnog karaktera, te je prilika, posebno za mlade, da nakon projekcije filmova razgovaraju sa vodećim imenima filmskog i medijskog svijeta. I u ovom projektu sudjeluje društveno-odgovorna kompanija Meggle BiH koji će osigurati domaće proizvode za sve posjetitelje festivala.

Tijekom dva dana biti će prikazana tri dokumentarna filma: ”Selo je moje”, autora Jasmina Brutusa iz BiH, ”Kockar nikad ne gubi”, autorice Marije Stanojević iz Srbije te film ”Istražitelj”, autora Viktora Portela iz Češke. 

Ulaz je slobodan, a svi ste naravno dobrodošli!

Objava Posušje nam sprema pravi filmski spektakl: Dvodnevni dokumentarni film festival! pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Popularno danas