back to top

Poskocima šest medalja u Zagrebu, Dominik Jukić najuspješniji

Na međunarodnom taekwondo natjecanju “M2” na kojem je nastupilo više od 350 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, Slovačke, Mađarske i Bosne i Hercegovine nastupilo je sedam boraca TKD kluba “Poskok” koji su se izborili za 6 medalja: tri brončane, jednu zlatnu i dvije srebrne. 

Turnir se održao u subotu 10. veljače u Rugvici pored Zagreba, a na njemu su nastupali uzrasti mlađih i starijih kadeta te juniora u muškim i ženskim kategorijama.

U konkurenciji kadeta za naš klub brončane medalje su osvojili Anamarija Miličević – kadetkinja do 55 kg i Boris Gavrić – kadet do 53 kg.

U konkurenciji juniora zlato je osvojio Dominik Jukić – junior do 68 kg. Srebro su istoj kategoriji, ali u različitinskim težinskim slupinama osvojili i Filipa Bašić – juniorka do 62 kg i David Milićević – junior do 63 kg. Broncu je osvojio u juniorskoj kategoriji Šimun Topić – junior do 59 kg.

Marta Grubišić – kadetkinja do 47 kg ovaj put se nije izborila za medalju izgubivši od prvakinje turnira u borbi za medalju.

Ovo je bio prvi nastup naših natjecatelja u 2024. godini. Već za dva tjedna očekuje ih nastup na G1 međunarodnom bodovnom turniru Slovenija open u Ljubljani. Poskoke je na ovaj turnir vodio trener Petar Boban, a sponozor turnira je bio INĐILOVIĆ d.o.o. iz Posušja.

“Prilog o našem klubu koji će se emitirati u emisiji o ovom turniru snimila je Sportska televizija. Hvala njima, hvala našem sponzoru, čestitamo našim poskocima a posebno zlatnom Dominiku Jukiću”, kazali su nam iz TKD kluba “Poskok” Posušje.

Objava Poskocima šest medalja u Zagrebu, Dominik Jukić najuspješniji pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Popularno danas