PONAŠAJU SE KAO DA SU IZNAD SVIH Tri najarogantnija horoskopska znaka

Lav

Lavovi obožavaju sebe, egocentrični su i uvijek misle da sve znaju najbolje. Oni čvrsto vjeruju da su superiorni u odnosu na druge, da mnogi žele da budu kao oni, da ih imitiraju, oponašaju. Oni su na vrhu liste arogancije, ali imaju veliki broj prijatelja i poznanika zato što imaju harizmatičnu ličnost. Takođe, nije kao da i sami nisu svesni ove svoje karakteristike, oni to odlično znaju.

Bik

Mnogima djeluju kao „snobovi“ i nije tajna koliko su arogantni. Njima se dopada što takav utisak odaju, jer nisu poznati kao nježna bića koja će vam tepati, a da vas poznaju svega dva dana. Zaokupljeni su sobom i veoma ambiciozni i ponekad mogu da učine da se drugi osećaju kao da su gurnuti u stranu i manje relevantni. Nikada ne prave kompromise jer misle da su uvijek u pravu.

Ovan

Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku imaju tendenciju da misle samo o sebi. Mogu biti veoma neosetljivi i egocentrični. Ne snalaze se dobro sa tumačenjem situacija i emocija. To ih čini arogantnim bićima. Međutim, ako Ovna direktno zamolite za pomoć, on će se nacrtati pored vas za sekundu.

PONAŠAJU SE KAO DA SU IZNAD SVIH Tri najarogantnija horoskopska znaka Aloonline.ba.

aloonline.ba

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija
Rabijahttp://www.tnt.ba
Rabija je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi