POLOŽAJ ZVIJEZDA UKAZUJE NA SJAJNE VIJESTI ZA BAŠ OVE OSOBE 4 horoskopska znaka do kraja jula će upoznati ljubav svog života

Ovan

Sadržaj članka (otvori)

Ovnovi će tokom jula biti pod reflektorima. Ne brinite o tome kako ćete izgledati, jer bez obzira kako se osjećate, dok se Jupiter kreće kroz vašu prvu kuću, to će vas prirodno ispuniti samopouzdanjem. Zračićete a to će bez ikakvog truda privući partnera koji vas cijeni zbog svega što jeste – i dobrog i lošeg. Vaša vatrena energija će se razbuktati i doneti vam osobu koja odgovara vašem temperamentu, prenosi žena.blic.rs.

Vaga

Dok Jupiter provodi sezonu krećući se kroz vašu sedmu kuću odnosa, osetit ćete talas euforije, bit ćete ispunjeni pozitivnom energijom. Upravo će ta energija biti poput magneta koji privlači druge. Imate šansu da zasnujete vezu kakvu ste oduvijek zamišljali za sebe. Dok Saturn nastavlja da se kreće kroz vašu romantičnu petu kuću, možda ćete imati trenutke sumnje, ali ne dozvolite da to pokvari vašu vibraciju!

ROĐENI POD SREĆNOM ZVIJEZDOM Ovi znakovi sve što požele dobiju na tacni

Lav

Ovo je vaša sezona! Definitivno nećete postati mlađi jer vam se uskoro približava rođendan, ali to takođe znači da ste sada mudriji i da više cijenite vrijednost svog vremena. Smatrajte da je ljubav vaš rođendanski poklon ove godine, jer kako se Jupiter useli u vašu avanturističku devetu kuću, vaša prava priroda će doći do izražaja.

  KOJI JE VAŠ OMILJENI BROJ? Po numerološkim analizama, to nešto govori o vama

Možda ćete se jednostavno zaljubiti u nekoga u koga nikada niste očekivali jer on nije vaš tip, ali vam se dopada kako se prema vama ponaša. Zahvaljujući Saturnu koji stabilizuje vašu sedmu kuću partnerstva, shvatit ćete da je to vrsta stabilne veze za kojom ste oduvijek žudeli.

Strijelac

Ovog ljeta želite da flertujete i spremni ste za zabavu. Vašu neukroćenu, bezbrižnu energiju gura naprijed Jupiter dok boravi u vašoj petoj kuću zabave i zadovoljstva.

Zanemarit ćete probleme, mislit ćete samo na opuštanje i zabavu, bit ćete raspoloženi da eksperimentišete sa nečim novim. Vjerovatno ćete željeti da idete na više sastanaka, dajući sebi konačno priliku da shvatite ko najbolje odgovara vašim potrebama!

BONUS VIDEO:

POLOŽAJ ZVIJEZDA UKAZUJE NA SJAJNE VIJESTI ZA BAŠ OVE OSOBE 4 horoskopska znaka do kraja jula će upoznati ljubav svog života Aloonline.ba.

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija
Rabijahttp://www.tnt.ba
Rabija je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi