back to top

Policija privela učitelja: Sumnja se da je spolno zlostavljao djevojčicu i dječaka. |

policija privela učitelja: sumnja se da je spolno zlostavljao djevojčicu i dječaka.

Zbog sumnje da je spolno zlostavljao i iskorištavao djecu, policija je prošlog utorka uhitila 50-godišnjeg učitelja iz jedne zadarske osnove škole. U srijedu je, prema neslužbenim informacijama, izveden pred suca istrage koji mu je na prijedlog Županijskog državnog odvjetništva odredio jednomjesečni istražni zatvor.

– Potpisala sam izjavu o povjerljivosti i više od toga vam ne mogu reći – kazala nam je ravnateljica škole u kojoj je radi osumnjičeni profesor.

Kako neslužbeno doznajemo, profesora se tereti za dva kaznena djela protiv spolne slobode djeteta u pokušaju, odnosno prema jednom dječaku i jednoj djevojčici. Prijave su podnesene nedavno, ali nismo uspjeli doznati jesu li obje prijave vezane za profesorova rad u školi ili za neke njegove izvanškolske aktivnosti u kojima također ima doticaja s djecom. Istražni zatvor mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela te kako ne bi utjecao na svjedoke.

Osumnjičeni profesor je inače poznat u zadarskim kulturnim krugovima po nizu istaknutih funkcija koje obnaša zadnjih dvadesetak godina.
zadarski.slobodnadalmacija.hr

– Oglas –

Previous articlePremijer futsal liga BiH: Sloga slavila u Čitluku
Next articleAI značajke koje možemo očekivati na iPhoneu 16

hip.ba

Popularno danas