Pogledajte film Hotel Romantique u čijem su stvaranju sudjelovali Ljubušaci

Klub kulture Libuša objavio je na svojoj Facebook stranici kratki film u čijem su nastanku sudjelovali njihovi članovi.   

Njihovu objavu prenosimo:

Nakon miniturneje s predstavom „Naoposum ili nikako“ glumačka ekipa je otišla na ferragosto. Nastupila je mrtva sezona… I što sad?

Pravo vrijeme za leškarenje u hladu, prelistavanje starih albuma i gledanje videa. Evo jednog.

Hrvatska matica iseljenika i Centar za kulturu Orašje su lani, otprilike u ovo vrijeme, u sklopu 26. Dana hrvatskog filma „Ivo Gregurević“ organizirali filmsku radionicu za mlade. Pozvali i nas. Sonja i Karlo stavili naprtnjače na leđa i zaputili se preko brda i dolina – u Orašje.

Tamo su, zajedno s nadarenim mladim glumcima iz cijele BiH, učili o procesu nastanka filma, montaže, produkcije i distribucije. Iz ovih radionica nastao je „Hotel Romantique“.

Pogledajte filmić, a posebno obratite pozornost na lik Zdenka Mioša (glumi ga Karlo Madžar) i na koreografiju na kraju filma koju je osmislila Sonja Grgić, oboje mladi Libušaci.

Objava Pogledajte film Hotel Romantique u čijem su stvaranju sudjelovali Ljubušaci pojavila se prvi puta na Radio Ljubuški.

radioljubuski.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Rahela
Rahelahttps://www.tnt.ba
Rahela Čabro je urednica na radiju i novinarka s decenijom iskustva. Blog je opušta, voli da istražuje i piše razne teme, posebno biznis ideje.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi