Podjelom diploma završen košarkaški kamp „Ivica Zubac 40“

Prvi košarkaški kamp „Ivica Zubac 40“ završio je sinoć na igralištu Osnovne škole fra Didaka Buntića u Čitluku. Tijekom trodnevnog kampa Ivica Zubac stečeno znanje prenosio je na više od šezdeset članova svog matičnog Hrvatskog košarkaškog kluba Brotnjo, a uz Ivicu s mladim talentima vrijedno su radili trener Danijel Lutz i treneri iz HKK Brotnjo.

Tijekom protekla tri dana polaznici kampa dva puta dnevno trenirali su kako bi naučili nove košarkaške vještine, unaprijedili ranije stečene vještine i tehnike te kako bi se dodatno educirali o važnosti bavljenja sportom i važnosti zdravog načina života. Od člana Los Angeles Clippersa i hrvatskog reprezentativca polaznici kampa dobili su vrijedne savjete za daljnje napredovanje, a sve uz ugodno druženje.

Htio bih vam se zahvaliti svima što ste došli i uljepšali ovaj kamp. Također, htio bih se zahvaliti ljudima iz HKK Brotnjo, koji su pomogli u organizaciji, i treneru Danijelu Lutzu, koji je pronašao vremena u svom rasporedu i došao ovdje pomoći nam svima. Nadam se da ste se svi dobro zabavili. Nadam se da ste nešto novo naučili, da ćete naučeno upamtiti i koristiti u budućnosti. Važno je da naporno trenirate, a ja se nadam da ćete imati dobru sezonu i da ćemo se ponovno ovdje okupiti sljedeće godine – poručio je Ivica Zubac polaznicima na zatvaranju kampa.

Na početku kampa polaznici su na dar dobili sportsku opremu, dok na kraju kampa polaznicima uručene diplome i novi darovi. Posebne nagrade, sportsku opremu s potpisom Paula Georga, svih igrača Los Angeles Clippersa i dres Ivice Zupca, dobili su pobjednici natjecanja u šutiranju koje je održano prije samog zatvaranja kampa.

Košarkaški kamp „Ivica Zubac 40“ organiziran je u suradnji Ivice Zupca i HKK Brotnjo te uz podršku National Basketball Players Association Foundation.

U prvom kampu sudjelovali su košarkaši HKK Brotnjo, a za očekivati je kako će sljedeći kamp okupiti košarkaše iz više klubova.

The post Podjelom diploma završen košarkaški kamp „Ivica Zubac 40“ appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Popularno danas