Početak studenog – suho, natprosječno toplo i sunčano

Početak studenog u Bosni i Hercegovini neće donijeti veće promjene vremenskih prilika, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH, javlja Anadolija.

U prvim danima studenog nastaviti će se suho, natprosječno toplo i pretežno sunčano vrijeme.

U kotlinama i duž riječnih tokova u jutarnjim satima moguća je slaba magla ili niska oblačnost. Sredinom tjedna izvjesno je više oblaka u zapadnim područjima Bosne. Od petka slijedi veće naoblačenje, ali i padavine koje će se tijekom dana proširiti na veći dio zemlje.

Za dane vikenda uz kišu i temperature zraka bit će znatno niže. Na planinama nije isključen snijeg.

Minimalne jutarnje temperature zraka varirat će od četiri do devet u Bosni, na jugu Hercegovine do 13 stupnjeva. Najviše dnevne temperature između 17 i 22, na jugu zemlje do 24 stupnja.

Početkom narednog tjedna odnosno od 7. studenog očekuje se stabilizacija vremenskih prilika. Zadržat će se pretežno oblačno ali će temperature zraka biti u porastu. Stabilno uz promjenjivu naoblaku prema trenutnim raspoloživim podacima zadržat će se do kraja prognoznog perioda, odnosno sredine studenog.

Jutarnje temperature varirat će u rasponu između pet i deset u Bosni, do 12 stupnjeva u Hercegovini. Maksimalne temperature kretat će se između 13 i 16 u Bosni, do 19 stupnjeva u Hercegovini.

Objava Početak studenog – suho, natprosječno toplo i sunčano pojavila se prvi puta na Neum.online.

neum.online

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Alem
Alemhttps://www.tnt.ba
Alem je glavni i odgovorni urednik digitalnih medija naše Grupacije. Voli da piše o svom poslu, marketingu, online zaradi i putovanjima.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi