Počeo veliki štrajk prijevoznika u BiH: Ne toče gorivo, obustavili su transport robe

“U teškoj smo situaciji zbog cijena goriva. Svi koji su nezadovoljni cijenama goriva će nas podržati. Oni koji su zadovoljni cijenama gorima neće nas podržati. Ovo će za nas napraviti velike gubitke, ali smo primorani”.

Prijevoznici u Republici Srpskoj su rano jutros, kao što su i najavili, parkirali kamione i tako prekinuli dopremu robe. Isto su najavili i prijevoznici iz Federacije BiH.

Nezadovoljni su zbog visokih cijena goriva.

“Od danas počinje bojkot točenja goriva i ne tovarimo robu na svim destinacijama. I to će trajati 10 dana”, rekao je predsjednik Udruge prijevoznika za unutarnji i međunarodni transport RS-a Nikola Grbić, gostujući u Jutarnjem programu RTRS.

Istaknuo je da već danas očekuje poziv od institucija kako bi se riješio problem.

“U teškoj smo situaciji zbog cijena goriva. Svi koji su nezadovoljni cijenama goriva će nas podržati. Oni koji su zadovoljni cijenama gorima neće nas podržati. Ovo će za nas napraviti velike gubitke, ali smo primorani”, rekao je Grbić.

Podsjetimo, u Sarajevu je u subotu zbog nekontroliranog rasta cijena goriva održana prosvjedna vožnja.

Dnevnik.ba

Objava Počeo veliki štrajk prijevoznika u BiH: Ne toče gorivo, obustavili su transport robe pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Šta vidjeti u Mostaru