back to top

Počeli pripremni radovi za izgradnju parkirališta pokraj groblja Sarajlije i Kuk Juriči

Počeli su pripremni radovi na izgradnji parkirališta pokraj mjesnog groblja Sarajlije i Kuk Juriči. Ovim zahvatom planirano je uređenje i proširenje postojećeg neuređenog parkirališnog prostora za lokalne posjetitelje groblja i drugih mještana, kao i omogućavanje lakšeg i jednostavnijeg protoka vozila unutar parkirališta, te jednostavniji ulaz i izlaz na parkirališne površine.

Zahvaljujući ovim radovima zona oko mjesnog groblja će postati prije svega funkcionalnija. Osim funkcionalnosti, jer će biti izgrađeno parkiralište, prostor ćemo u doglednoj budućnosti osuvremeniti i time stvoriti preduvjete za daljnje uređenje.

Općina Tomislavgrad cijeni dugogodišnji trud ljudi iz mjesne zajednice Sarajlije pa nastoji financijski pomoći obnovu infrastrukture na njenom području. Ovim zahvatom mještani Sarajlija i Kuka dobivaju toliko željeni parking pored groblja, a prostor pored groblja će biti značajno bolji, ljepši i  funkcionalniji.

Radove izvodi tvrtka Ćićko Max, a Općina Tomislavgrad će pokriti sve troškove pripremnih radova na budućem parkiralištu. Po završetku zahvata biti će prostora za veliki broj parkirnih mjesta za automobile. U doglednoj budućnosti će se parkirna površina i asfaltirati.

sarajlije-tg.com

Objava Počeli pripremni radovi za izgradnju parkirališta pokraj groblja Sarajlije i Kuk Juriči pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Popularno danas