back to top

Počeli letovi od Mostara do Rima, u prodaji i karte za letove do Verone, Barija i Münchena

Talijanska aviokompanija Sky Alps je uspostavio linije između Aerodroma Mostar i četiri europska grada, od koja su tri u Italiji.

Četvrtkom i nedjeljom su letovi od Rima do Mostara, kao i od Mostara do Rima. Let četvrtkom od Rima do Mostara je u 9:50 sati dok je od Mostara do Rima u 15:20 sati. Let nedjeljom od Rima do Mostara je u 9:50 sati dok je od Mostara do Rima u 15:20 sati. Letovi između Mostara i talijanskog glavnog grada počeli su jučer.

Utorkom i petkom su letovi od Verone do Mostara, kao i od Mostara do Verone. Let utorkom od Verone do Mostara je u 11 sati dok je od Mostara do Verone u 18:35 sati. Let petkom od Verone do Mostara je u 11 sati dok je od Mostara do Verone u 18:35 sati.

Četvrtkom i nedjeljom su letovi od Barija do Mostara, kao i od Mostara do Barija. Let četvrtkom od Barija do Mostara je u 13:40 sati dok je od Mostara do Barija u 12 sati. Let nedjeljom od Barija do Mostara je u 13:40 sati dok je od Mostara do Barija u 12 sati.

Utorkom i petkom su letovi od Münchena do Mostara, kao i od Mostara do Münchena. Let utorkom od Münchena do Mostara je u 16 sati dok je od Mostara do Münchena u 13:20 sati. Let petkom od Münchena do Mostara je u 16 sati dok je od Mostara do Münchena u 13:20 sati.

Na internetskoj stranici Sky Alpsa je moguće kupiti karte za spomenute letove, prenosi Stolac.co.

Objava Počeli letovi od Mostara do Rima, u prodaji i karte za letove do Verone, Barija i Münchena pojavila se prvi puta na Neum.online.

neum.online

Popularno danas