Pismo podrške Sindikatu liječnika Hercegbosanske županije uputili članovi Sindikata uposlenika šumarstva

Poštovane kolegice i kolege iz Sindikata liječnika Hercegbosanske županije,

U ime svih članova Sindikata uposlenika šumarstva Hercegbosanske županije ovom prilikom želim iskazati podršku štrajku koji organizirate s obzirom da zbog prirode posla isti ne može proći neprimijećeno. Znamo da je trenutno veliki pritisak na vas, ali vas podsjećamo da niste sami, molimo vas da ustrajete u svojoj namjeri jer u protivnom smo svi na gubitku.

Naši članovi u Sindikatu uposlenika šumarstva Hercegbosanske županije suočeni su sa sličnim problemima budući da je kolektivni ugovor istekao 2017. godine, a novi kolektivni ugovor nikada nije potpisan. Istekom kolektivnog ugovora 2017. godine prestaje primjena ugovorenih radničkih prava. U aktualnim okolnostima inflacije, poskupljenja goriva, hrane, drugih roba i usluga situacija u kojoj se radnici nalaze je postala neizdrživa.

Slijedom navedenog još jednom izražavam podršku Vašoj sindikalnoj borbi budući da će se uspješno kolektivno pregovaranje pozitivno odraziti na prava radnika u zdravstvu, a posljedično na kvalitetniju uslugu zdravstvenog sektora na dobrobit cjelokupne zajednice na području Hercegbosanske županije, navodi se u pismu koje potpisuje predsjednik Sindikata uposlenika šumarstva Vladislav Janković.

Objava Pismo podrške Sindikatu liječnika Hercegbosanske županije uputili članovi Sindikata uposlenika šumarstva pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi