back to top

Ovo su najgore navike horoskopskih znakova kada su u vezi

Na loše ponašanje u vezi, umjesto brojnih drugih faktora, tvrde astrolozi, utiče i vaš horoskopski znak. A svaki horoskopski znak ima barem jednu lošu naviku.

Ovan

Istina je da je Ovnova veza bila gotova prije nego što je uopšte i počela. Ovnovi su skloni tome da prave planove bez partnera i isključuju ga iz svog života, pa zbog te hladnokrvnosti njihove veze često „pucaju“.

Bik

Bikovi vole da testiraju partnera kako bi bili sigurni u njega. To je nekada i u redu, ali često pretjeraju i to ode predaleko. Ponekad je potrebno vjerovati i pustiti da se stvari odvijaju svojim tokom.

Blizanci

Blizanci svoje mogućnosti drže otvorenima. Za njih je puno bolje da drže nekoga na odstojanju i ako se veza ne pretvori u nešto ozbiljno, onda nema štete.

Rak

Rakovi su iskreni od samog početka. Kada kažu da nisu zainteresovani za vezu, oni tako i misle. Veoma teško mijenjaju svoje stavove i mišljenje.

Lav

Lavovi su previše zauzeti da bi gubili vrijeme na osobu koja im ne pruža ono što oni žele. Ne pristaju na manje, sa njihovim samopouzdanjem se nije uvijek lako nositi.

Djevica

Djevica ne voli da forsira stvari. Veoma brzo „siječe“ kada vidi da se s partnerom ne nalazi na istim talasnim dužinama. Međutim, nekim stvarima je potrebno dati malo vremena.

Vaga

Ovi znakovi su veoma empatični, vode računa o tuđim osjećanjima i spremni su na mnogo toga vezi. Ali stvar na koju nisu spremni je da zaborave ko su zapravo zbog partnera.

Škorpija

Škorpije misle da partneru pokazuju predanost i bezuslovnu ljubav, a zapravo su samo često posesivne, ljubomorne i agresivne.

Strijelac

Njihova svestranost ih doslovno vuče na sve strane, zbog čega im zapostavljanje partnera nije stran pojam. Oni uopšte ne vide problem u tome da se bave samo stvarima koje ih u tom trenutku zanimaju.

Jarac

Jarčevi vole da se trude oko svojih ciljeva, ali često zaborave da se opuste i pokazuju nerazumijevanje prema partneru koji ponekad samo želi da uživa u životu.

Vodolija

Vodolije vole da šarmiraju ljude i da ih natjeraju da se zaljube u njih, čak i kada nemaju nikakvu namjeru da sa njima budu više od prijatelja.

Ribe

Ribe ljubav vole da dijele i šakom i kapom, a kad su svađe u pitanju, radije se povlače i čekaju da se stvari riješe same od sebe. Zbog toga deluju poprilično pasivno u vezi.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas