back to top

Ova tri horoskopska znaka imaju najviše razloga za slavlje %

Merkur planeta koje se najviše plašimo kad krene retrogradnim hodom, 5. februara napustiće znak Jarca i preći u znaku Vodolije. S obzirom na to da se iz desetog znaka seli u sledeći direktnim hodom, neće napraviti pometnju i „šumove na vezama“, a neki horoskopski znaci će imati posebne razloge za radost i sreću.

Horoskop najavljuje da će Merkur do 23. februara, dok bude boravio u ovom vazdušnom znaku, donijeti dobre prilike i pozitivne preokrete osobama rođenim u tri znaka Zodijaka.

Svi znaci Zodijaka trebalo bi da očekuju veliki pomak u energijama, kao i priliv entuzijazma koji je kod mnogih bio samo lepa uspomena. Kako će tranzit Merkura kroz znak Vodolije uticati na vas u narednih dvadesetak dana zavisi od toga šta smatrate nekonvencionalnim. Ideje, inspiracija, razgovori i interakcije koje budete imali od 5. do 23. februara uticaće na to da proširite svoj um i osjetite veliko uzbuđenje zbog onoga što bi moglo da vam se desi u budućnosti.

Tranzit Merkura kroz znak lucidne i neuhvatljive Vodolije najviše će osetiti osobe rođene u vazdušnim znacima – Blizanci, Vage i Vodolije.

Blizanci

Od 5. febuara pustite mašti na volju i zamišljajte šta biste voljeli da radite u budućnosti. Nijednu ideju nemojte olako odbacivati, jer će čak i one koje vam se čine nemogućim početi iznenada da se ostvaruju. Takođe, ovo je idealan period da razrešite situaciju na emotivnom planu. U vašoj blizini je osoba koja vas ludo voli, ali vi to ne primećujete. Ne budite „slepi kod očiju“, sad je trenutak da napravite značajan pomak kad je u pitanju ljubav.

Vaga

Vage bi trebalo da se oslone na intuiciju, ona ih ni ovog puta neće izneveriti

Tranzit Merkura kroz Vodoliju vam donosi priliku da dobro „pročešljate“ odnose, kako na poslu i u porodici, tako i one sa prijateljima ili osobama koje ste doživljavali kao prijatelje. Od 5. februara velike su šanse da ćete čuti nešto što vam se neće dopasti i da ćete taktično i diplomatski pokušati da razrješite situaciju. Ali, ako budete slušali šta vam poručuje intuicija, neke razgovore ćete ipak ostaviti za druga vremena. Vjerujte unutrašnjem osjećaju i nećete pogriješiti.

Vodolija

Boravak Merkura u vašem znaku, u vreme kad se kod vas nalazi i Sunce, donosi izrazito dobre poslovne prilike. Sad je vrijeme da pregovarate o boljoj poziciji u firmi, o većoj plati ili većem broju slobodnih dana.

Neće vas zaobići sreća ni na emotivnom planu. S lakoćom ćete osvajati čak i one sa kojima ćete se prvi put sresti, ali i osobu koja vam je u prethodnom periodu bila emotivno nedostupna. Iskoristite ovaj period da „skockate“ život po vašim lucidnim mjerilima i uživajte u radostima koje će vam stizati sa svih strana.

BONUS VIDEO:

 

aloonline.ba

Popularno danas