OVA DVA ZNAKA BI SE MOGLA RAZVESTI U NOVEMBRU Svađe će im biti otrovne, na površinu izlaze prljave tajne

Raspored planeta je takav da podržava sve one koji su spremni na promjene i koji žele da odbace sve što im više ne služi. Pretposljednji mjesec u 2023. je pravi trenutak za ispisivanje novih životnih poglavlja. Eo kome prijeti razvod/raskid

OVAN

Ovnovi se već neko vrijeme osjećaju kao da su u ljubavnoj priči koja nema budućnost. Ovaj mjesec će biti obilježen ogromnom potrebom za mirom i promjenama. Mnogi Ovnovi će do kraja novembra donijeti odluku da stave tačku na priču koja ih više ne ispunjava. Vrlo je moguće da će se dogoditi svađa koja će samo biti kap u prepunoj čaši. Iako će im biti teško, osjetiće ogromno olakšanje jer će se osloboditi stresa koji ih je dugo pritiskao.

Zvijezde im savjetuju da ne odugovlače sa raskidom, jer samim tim samo produžavaju agoniju i sprječavaju da im se prava ljubav pojavi.

VAGA

Većina osoba rođenih u znaku Vage naći će se u veoma teškoj situaciji. Napokon će shvatiti da im je mir najvažniji, pa će shodno tome toksičnu emotivnu vezu ili brak odlučiti da presijeku bez mnogo premišljanja. Planetarni raspored u novembru podstiče Vage da što prije okončaju lošu vezu ili brak i da se potom posvete sebi. Do mnogih Vaga će doći informacije o partneru koje neće biti nimalo prijatne. To će ih podstaći da bez mnogo žaljenja stave tačku na partnerski odnos koji je za njih bio toksičan.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas