Otvaranje Eko likovne kolonije na rijeci Trebižat i večer sjećanja na Antasa Mucića

U organizaciji JU “Kulturno-športski centar” Ljubuški i HKUD “Antas Mucić” upriličit će se večer sjećanja na Antasa Mucića i otvaranje ovogodišnje Eko likovne kolonije na rijeci Trebižat.

Naime, u sjećanje na Antasa i njegovu ostavštinu te ljubav prema izvornom i domaćem običajnom, glazbenom i životnom izražaju, koji su i vodilja su djelovanja HKUD “Antas Mucić”, organizira se foklorna manifestacija na kojoj će nastupiti brojna kulturno-umjetnička društva iz Ljubuškog, Gruda, Širokog Brijega, Posušja, Čitluka i Aladinića, pojedinici i glazbeni gosti iznenađenja, a ista će se upriličiti u srijedu 17. kolovoza, s početkom u 20 sati, u Parku hrvatskih banova (gradskom parku) u Ljubuškom.

Ujedno, u okviru manifestacije bit će upriličena i izložba slika nastalih na prethodnim likovnim kolonijama koje su upriličene na rijeci Trebižat i time će se zapravo otvoriti i ovogodišnja likovna kolonija na kojoj će sudjelovati 36 slikara iz BiH i RH, a koja će se održati u petak 19. kolovoza na Vodopadu Kravice i subotu 20. kolovoza na Vodopadu Koćuša.

“Pozivamo sve zaljubljenike u tradicionalnu glazbu i ples, kao ujendo i umjetnost, da posjete ovu manifestaciju, koja će se upriličiti u srijedu 17. kolovoza, s početkom u 20 sati, u Parku hrvatskih banova u Ljubuškom (gradskom parku), a nadasve Likovnu koloniju u petak 19. 8. na Vodopadu Kravice i subotu 20. 8. na Vodopadu Koćuša”, poručili su organizatori.

Izvor: Iks-portal.info

Objava Otvaranje Eko likovne kolonije na rijeci Trebižat i večer sjećanja na Antasa Mucića pojavila se prvi puta na Radio Ljubuški.

  Fra Petar Ljubičić: „Riječju Božjom kroz život“ – audio

radioljubuski.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rahela
Rahelahttps://www.tnt.ba
Rahela Čabro je urednica na radiju i novinarka s decenijom iskustva. Blog je opušta, voli da istražuje i piše razne teme, posebno biznis ideje.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi